1. България
 2. Активиране на бранда 3M
България
Шарка на фона на 3M

3M Science. Applied to Life.™

"Нашият нов бранд използва науката като основа на всичко, което правим."

 

 • Историята на 3M

  Нашето начало беше скромно, но след повече от 100 години ние знаем как да разтърсим науката. Всеки ден в 3M ние изследваме, свързваме и изобретяваме. И сега повдигаме завесата, за да покажем на света уникалните, многоизмерни начини, с които науката на 3M може да докосне живота ви.

  Започваме разговора с напълно нова визия и нов начин да разговаряме за себе си. Винаги сме били разказвачи на истории и изобретатели по душа, а сега ще ви покажем защо правим това, което правим. И ако ви се струваме различни, все пак ние сме същите 3M – готови да се свържем и да работим заедно с вас, за да съградим бъдещето.

  Затова изследвайте заедно с нас. Смятаме, че ще се смаете от всички начини, чрез които науката на 3M влияе на живота ви.

 


Вижте нашия бранд в действие

 • март 13, 2015

  Повече мощност, по-малко прекъсване.

  Използването на алуминиева смес за основа на проводника на електропровода означава, че можете да пренасяте двойно повече електрическа мощност при двойно по-малко тегло, без да разрушавате съществуващата инфраструктура.

  март 13, 2015 Повече мощност, по-малко прекъсване. Повече мощност, по-малко прекъсване.
 • март 13, 2015

  Магията на микросферите. 

  Стъклените мехурчета на 3M, известни и като микросфери, свеждат теглото до минимум и подобряват здравината на кораби, превозни средства и летателни апарати.

  март 13, 2015 Магията на микросферите.  Магията на микросферите. 
 • март 13, 2015

  Може ли увереността да се отразява?

  Ние смятаме, че може. Отразяващите листове 3M™ Diamond Grade™ DG3 правят пътните знаци по-ярки и по-ясни. По този начин водачите могат да видят посоките и предупрежденията по-бързо и по-ясно.

  март 13, 2015 Може ли увереността да се отразява? Може ли увереността да се отразява?
 • март 13, 2015

  Взимаме старото и го правим ново.

  Архитектурните покрития 3M™ DI-NOC™ спомагат за осигуряването на рентабилен начин за трансформиране на голямо разнообразие от повърхности.

  март 13, 2015 Взимаме старото и го правим ново. Взимаме старото и го правим ново.

Вижте нашия бранд в действие