1. Всички продукти на 3M
3М България
 Резултати 
Защита при заваряване Speedglas

Защита при заваряване Speedglas

Непрекъснато вдъхновявана от заварчиците.

Намери Продукт


Препоръчани нови продукти

Категории продукти


Видеоклипове


Високоефективните хора имат нужда от високоефективни продукти

 • Ръководство за избор на шлем
  Революционни иновации

  Преди повече от 35 години отидохме в корабостроителниците да наблюдаваме заварчиците. Те сляпо спираха светлината на арката, като непрекъснато смъкваха шлемовете си.

  Зададохме си въпроса „Какво ще стане, ако... заварчиците можеха да виждат дори при смъкнати шлемове?“ Оттогава ние систематично разрешаваме ергономичните предизвикателства, с които се срещат заварчиците.

 • Клуб на потребителите на Speedglas
  Надеждна ефективност

  Продуктовата гама Speedglas е предназначена за нуждите и ситуациите на професионалния заварчик. Преди някой от продуктите ни да достигне до заварчика, се провеждат множество изпитвания, за да се гарантира, че са спазени приложимите стандарти и изискванията за качество.

  Научете повече

 • Страница на центъра по заваряване
  Контролът е във Вашите ръце

  Колкото повече комфорт и контрол имате над Вашето лично пространство, толкова по-добре можете да се концентрирате върху извършването на отлични заварки. Разгледайте възможностите за ЛПС на 3М, толкова интегрирани и защитени, че можете изцяло да се вглъбите в работата си.

  Научете повече

 • Три десетилетия на върха
  Три десетилетия на върха

  Ветеранът на Speedglas, Стефан Хенриксон, непрекъснато търси нови решения, които да подобрят безопасността на заварчика. Когато започва да работи по иновативната технология за автоматично затъмняване на Speedglas през 1982 г., той е петият служител в компанията.

  Вижте брошурата

 • Магистър по оптика
  Магистър по оптика

  Старши специалистът по оптика в 3М, Кристина Магнусон, намира призванието си още като ученичка. „Училището не ми беше особено интересно,“ казва тя. „Но когато започнах да изучавам светлинни лъчи и лещи, разбрах, че това е област, която ми се отдава повече от на другите в моя клас.“

  Вижте брошурата

 • Насочвана от заварчиците
  Насочвана от заварчиците

  Ние прилагаме нашата собствена марка за решаване на проблеми и редовно получаваме награди за нашия принос към ергономичния дизайн и функции. Проверката на дизайнерските идеи в реална обстановка и международните изпитвания на терен на прототипите се прилагат за проверка на нашите продукти, преди да бъдат пуснати на пазара.

  Вижте брошурата


Ресурси