1. Всички продукти на 3M
3М България

Finishing and Polishing

 
26 Резултати 
Finishing and Polishing
26 Резултати 
Намери Продукт 

Finishing and Polishing

26 Резултати 
Нашата Sof-Lex™ диамантена полирна система е основна система за дентално финиране и полиране.
Полирайте с диаманти. Прескочете пастата.

Дентално финиране и полиране

  • 3M предлага пълна линия решения за финиране и полиране, предназначени за Вашата процедура за финиране и полиране. Sof-Lex™ системата за финиране и полиране е кодирана по цвят от тъмен (едрозърнеста) до светъл (супер фина) за един лесен за следване постъпков процес. Лесно поставяне чрез щрахване, което Ви позволява бързо да сменяте дисковете или спиралите – за да можете да се движите рационално в хода на процедурата си.


Вече чистата естетика може да е лесна като 1, 2, 3.

  • Изящно здравите възстановявания започват с нашия водещ нанокомпозит. Той е лесен за полиране и предлага ненадминато задържане на блясъка. Също така 3M нанотехнологията му придава изключителна здравина, така че имате възможността да го използвате на всяко място и за всеки един клас.

  • Нашата спирала за предварително полиране (бежов цвят) подготвя възстановяването за окончателния блясък, а импрегнираната ни с диаманти полирна спирала (розов цвят) придава на Вашите възстановявания този красив, все едно постигнат с паста блясък. Системата предлага удобството на гумирана система, като същевременно се адаптира към всички зъбни повърхности.

Показване 1-24 на 26 Открити Продукти
Сравни до три продукта
Сравни
Последвайте ни
Посочените по-горе брандове са търговски марки на 3M.
Промяна на местоположението
България - български