1. Всички продукти на 3M
3М България

Glass Ionomers

 
3 Резултати 
Glass Ionomers
3 Резултати 
Намери Продукт

Glass Ionomers

3 Резултати 
3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ глас-йономерен възстановителен материал
Поставете. Оформете. Усмихнете се!

Представяме Ви глас-йономерен възстановителен материал, който е лесен за поставяне в една стъпка. Научете как това може да от полза за Вашата практика!

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОКЛИПА

Представяме Ви 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ глас-йономерен възстановителен материал

Движете деня си по план с по-малко стъпки към едно добро възстановяване.

 • Безпокойство, нервничене… знаете признаците. Както за младите, така и за по-възрастните пациенти може да е по-трудно да седят неподвижно, а лекуването им изглежда като състезание с времето. Нашите най-нови глас-йономерни възстановителни материали вече могат да Ви помогнат да спестите не само ценни секунди, но и цели стъпки от процедурата – и пациентът ще стане от стола по-скоро.

  Най-новото попълнение в нашата серия глас-йономерни цименти, 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ глас-йономерен възстановителен материал е самополимеризиращ материал с едностъпково нанасяне, който е предназначен да Ви помогне да приключите по-бързо. Не се налагат стъпки на кондициониране, покритие или фотополимеризация, които могат да забавят Вашата процедура. Ниската степен на лепливост и отличните характеристики на Ketac Universal Aplicap възстановителния материал правят поставянето и оформянето лесно. Достатъчно здрав, за да бъде използван при различни индикации, включително понасящи ограничено напрежение възстановявания от клас I и клас II*, Ketac Universal Aplicap възстановителният материал е също така многофункционален за широк кабор от индикации и пациентски популации – педиатрични, гериатрични и заетите тийнейджъри по средата. Той също така непрекъснато отделя флуорид в продължение на 2 години, за да помогне да предпазите пациентите си във времето.

  Изтеглете нашата брошура, за да научите как Ketac Universal Aplicap възстановителният материал може да Ви помогне да опростите своята процедура. Намалете времето на стола. И движете деня си по план.

  Брошура: 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ глас-йономерен възстановителен материал (PDF, 914 KB)

  *Направете справка с инструкциите за употреба за повече информация


 • Хронометър
  Speed

  Designed for one-step bulk placement, Ketac Universal Aplicap restorative requires only 4 steps after cavity preparation – enabling a faster, simpler procedure.

 • Сравнение на здравината
  Здравина

  Ketac Universal Aplicap възстановителният материал предоставя по-висока здравина на натиск и повърхностна твърдост от няколко конкурентни глас-йономерни материали, които изискват покритие.¹

  1. Източник: Документ с технически данни на 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ глас-йономерен възстановителен материал

 • Обработка
  Обработка

  Ketac Universal Aplicap възстановителният материал залепва за кавитета, когато го запълвате, но не залепва за денталните инструменти, което го прави по-лесен за поставяне и оформяне.


Специални предложения за продукти

Изтеглете 3M наръчника за избор на глас-йономерни решения (PDF, 905 KB)

Предлагаме цяла серия глас-йономерни материали, включително класически възстановителни материали и модифицирани със смола възстановителни материали. Изтеглете нашия наръчник за избор, който да Ви помогне да определите кой продукт е най-добър за Вашата практика.
Показване 1-3 на 3 Открити Продукти
Сравни до три продукта
Сравни
Последвайте ни
Посочените по-горе брандове са търговски марки на 3M.
Промяна на местоположението
България - български