1. Всички продукти на 3M
3М България
0 Резултати 
Решения за детекция

Решения за детекция

Невероятно интуитивни

0 Резултати 
Намери Продукт

0 Резултати 
 • Продуктите за детекция на 3М са здрави и надеждни уреди и софтуерни системи, които откриват, наблюдават, измерват, оценяват и докладват опасностите за безопасността на работното място и околната среда.

  Специалистите по безопасност и хигиена на работното място използват уредите за детекция на 3M™ за дозиметрия и детекция на шум, измерване на звукови нива, наблюдение на топлинен стрес и наблюдение на качеството на въздуха в закрити помещения и на околната среда.

 • Други ресурси за Здраве и безопасност на работниците

  Начало
  Други продукти за безопасност на 3М
  Свържете се с нас

 • За да си осигурите обслужване на Вашите продукти за детекция на 3М, обадете се в европейския център за обслужване на +44 (0) 1928 532 590

Продуктов каталог

 • Измерване на шум

  Измерване на шум

  Персоналните дозиметри за шум помагат на специалистите по промишлена хигиена и безопасност ефективно да следят излагането на шум и предоставят инструменти, които дават възможност на работника сам да управлява излагането на шум. Предлагат се искрозащитени модели и модели с регистриране на данни.

 • Устройства за топлинно натоварване

  Устройства за топлинно натоварване

  Предотвратяването на топлинното натоварване започва с точно измерване и анализ на топлинното натоварване на работното място. Серията устройства за следене на топлинното натоварване QUESTemp° на 3M™ предоставя на специалистите по безопасност издръжливи и лесни за употреба инструменти, необходими за измерване и анализ на нивата на излагане, свързани с топлинното натоварване.

 • Устройства за следене на въздуха

  Устройства за следене на въздуха

  Устройства за следене от серията EVM на 3M™ следят частиците и качеството на въздуха с един компактен инструмент. Издръжливия и лесен за употреба модел предоставя едновременно наблюдение на опасностите в зоните на работното място

 • Софтуер за детекция

  Софтуер за детекция

  Управлението на данни е лесно! Софтуерът за управление на детекция DMS на 3M™ прави лесно записването, отчитането, диаграмите и анализа на данни, свързани с хигиената на работното място и безопасността на околната среда на работното място.

Видеоклипове


Ресурси


Допълнителни ресурси

 • Защо да изберем продукти за детекция на 3M™?
  Шумът е една от най-големите опасности за здравето на работното място. Той може да доведе до трайна загуба на слуха, да намали концентрацията на работника и да ограничи комуникациите, което повишава риска от нараняване, и може да доведе дори и до смърт. Детекцията е първата стъпка при определяне дали е необходима защита. 3М предоставя интуитивни решения за наблюдение за ефективни програми за наблюдение на хигиената и безопасността в промишлеността. Издръжливите, точни и лесни за употреба уреди правят отчитането и споделянето на данни лесно. Решенията за детекция на 3М предоставят пълна програма за наблюдение на хигиената и безопасността в промишлеността. Научете повече за нашата програма в 3 стъпки, за да получите подходяща защита на слуха.

3M Продукти за детекция от 3M

Нашите уреди са известни като здрави и надеждни продукти за детекция и се използват от специалистите по безопасност и хигиена в промишлеността по цял свят. Устройствата за наблюдение на шума измерват нивата на шум и помагат за предотвратяване на загубата на слух. Устройствата за наблюдение на въздуха измерват концентрацията на частици и газ и помагат за предотвратяване на свързаните с това заболявания. Устройствата за наблюдение на топлинно натоварване измерват персоналното и зоналното топлинно натоварване и спомагат предотвратяването на свързаните с това заболявания.

Показване 0-1 на 0 Открити Продукти
Сравни до три продукта
Сравни
  Последвайте ни
  Посочените по-горе брандове са търговски марки на 3M.
  Промяна на местоположението
  България - български