1. Всички продукти на 3M
3М България
 Резултати 
Дихателна защита

Дихателна защита

Изделия, които работят толкова усилено, колкото и Вие.

Намери Продукт

 • 3М предлага най-широката гама респиратори за еднократна употреба, респиратори за многократна употреба и респиратори с принудително подаване на въздух, както и респиратори с въздух, подаван от компресор, за най-широк диапазон промишлени и други приложения с ненадмината чистота при най-тежки условия.

 • Друга ресурси за Здраве и безопасност на работниците

  Начало
  Други продукти за безопасност на 3М
  Свържете се с нас


Изберете защитата, от която се нуждаете


Ресурси

 • 3M разработи специален софтуер за подпомагане на избора на респиратори 3М и за оценка на експлоатационния срок на филтрите за газове и изпарения на 3М

  Отидете на страниците с държавите за софтуер за експлоатационен срок

 • Път до 4-стъпков метод на защита

  Изборът и определянето на подходящо средство за дихателна защита може да изглежда обезсърчително, тъй като под внимание трябва да се вземат много фактори. С нашия 4-стъпков метод е лесно да изберете правилното ниво на защита и комфорт.

   

 • Значение на пригодността

  Имате ли работници, които носят плътно прилепнали респиратори (такива, които разчитат на уплътняване по лицето), например за еднократна употреба, полумаска или цяла маска (включително такива, които са поставени към респиратор с принудително подаване на въздух)? Ако това е така, трябва да проверите пригодността им.

   


Дихателна защита от 3М

Средствата за дихателна защита (СДЗ) трябва да са подходящи и пригодни за работата, която ще се извършва. Различните видове СДЗ предлагат различни нива на защита. За да бъдат класифицирани като подходящи, избраните нива на защита трябва да могат да намалят излагането на опасни вещества до приемливо ниво. Освен това, СДЗ трябва да са подходящи за потребителя и ситуацията, т.е. трябва да пасват на потребителя, да са удобни за носене, да са достатъчно здрави за средата, в която ще се използват, и съвместими с другите ЛПС.

Съществуват СДЗ за еднократна и многократна употреба. Широката гама СДЗ, която се предлага от 3М, Ви дава възможност да изберете нивото на защита, удобството, стила и възможностите за поддръжка, от които имате нужда, за да работите ефективно и безопасно.

Последвайте ни
Посочените по-горе брандове са търговски марки на 3M.
Промяна на местоположението
България - български