1. 3М България
  2. 3M Автомобилна индустрия

3M Автомобилна индустрия

Човек, който държи спирачен диск
100 години иновации по отношение на превозните средства, с които продължавате да работите и днес.
Вижте продуктите от категория Автомобилна индустрия

Автомобилна индустрия

Свършете работата правилно още от първия път, всеки път.

Вашата репутация е безценна. Тя ви отличава от конкурентите и гарантира, че клиентите ще се връщат отново при вас. С почти 100-годишнен опит в автомобилната индустрия ние познаваме всички тънкости в проектирането, производството и ремонта на автомобили – от решения за подобряване разхода на гориво чрез олекотяване на автомобила, до подпомагане на автобояджиските процеси.


 

  • Свършете работата правилно още от първия път, всеки път.

    Вашата репутация е безценна. Тя ви отличава от конкурентите и гарантира, че клиентите ще се връщат отново при вас. С почти 100-годишнен опит в автомобилната индустрия ние познаваме всички тънкости в проектирането, производството и ремонта на автомобили – от решения за подобряване разхода на гориво чрез олекотяване на автомобила, до подпомагане на автобояджиските процеси. Помагаме ви да свършите по-бързо работата с по-голяма увереност и надеждност.

 


Иновация в действие

Иновация в действие


Относно Продукти за Автомобилната индустрия

  • В 3M работим за това да сте уверени в качеството на работата си. От тониране на стъклото и бранда Bondo® до облепване на автомобили и авто боядисване - ние предлагаме инструменти, които помагат за запазването на репутацията ви. Нашите решения за ремонт на автомобилите, измененията и грижата за тях са предназначени да ви помогнат да осигурите качествени превозни средства на пътя.