1. 3М България
 2. 3M Автомобилна индустрия
 3. 3M и Festool. Total Automotive Sanding System
3M Автомобилна индустрия
Техник сменя диска на Festool електрически комплект за шлайфане.

Total Automotive Sanding System – висока ефективност заедно с високо качество

Запишете в мейлинг листа / Запишете се за получаване на новини

3M Automotive Aftermarket Division и Festool Automotive Systems комбинират своите богати продуктови гами.
Централизирано, висококачествено и ориентирано към потребностите предложение на комплексни инструментални технологии, абразиви и бояджийски продукти за финиш 3M™, с отговор за всяко изискване и всяка необходимост.

Това задава съвсем нов стандарт по отношение на разнообразие и ефикасност на продуктите, тясно свързан със системите за автомобилни ремонти. Надеждни работни потоци за осигуряване на постоянно високо качество.

 • Изградете вашия успех върху нашите решения.

  От специалист до универсален експерт.

  Има почти безкрайна продуктова гама, която може да отговори и на най-големите изисквания. Висококачествено и богато портфолио от продукти – от решения в комплекти до абразиви и бояджийски продукти за финиш 3M™.

  От предимството към печалбата.

  Нашите стандартизирани работни потоци ускоряват работата на всеки автосервиз. Те опростяват процесите за обработка на повърхности и ефикасно довеждат всяка ремонтна дейност до край значително по-бързо. Прости процеси, повтаряеми резултати, осигуряване на превъзходна продуктивност.

  WARRANTY ол-инклузив

  SERVICE ол-инклузив е толкова неотменна част от инструментите Festool, колкото качеството и надеждността. Ако регистрирате продуктите си в рамките на 30 дни от закупуването им, ще се възползвате от богат сервизен пакет, който ви пести време и средства. Това означава, че всеки инструмент е не просто добра, а и сигурна инвестиция.

  Усетете разликата.

  Рентабилност + ефикасност: Подобреното събиране на праха и организацията на работната станция могат да намалят доработката и изгубеното време, като така се грижат за вашата печалба.

  Здраве + безопасност: Системата е проектирана с мисъл за безопасността на техника, включително с подобрена ергономичност. Така всички се чувстват по-добре с нея.Оптимизирани системи за приложения в автомобилната индустрия.

Total Automotive Sanding System има персонализирани комплекти за тенекеджийската работа, боядисването и полирането. Вашата работа вече е по-чиста, по-безопасна, по-ефикасна и по-рентабилна.

Естествено, всички компоненти се предлагат и поотделно – но комплектите ви осигуряват цялото решение наведнъж.

 • Електрическо шлайфане.
  По-малко прах. Повече ефикасност. Абразивите траят по-дълго.

  Ще се развълнувате от страхотните резултати на този електрически комплект за шлифоване на детайли, оформен около ROTEX RO 150. Това е пълноценен комплект и ви прави по-бързи, благодарение на краткото време за подготовка и разглобяване, както и на лесната смяна на резервни шкурки.

 • Пневматична и електрическа подготовка за боядисване.
  Спестявания за професионалисти. Профи резултати за спестовници.

  Насладете се на висока ефикасност при боравене с пневматичния комплект за подготовка за боядисване, който включва LEX 3 в комбинация с ниски разходи за използване на сгъстен въздух.
  Благодарение на контрола на праха и вибрацията, както и на спирачката, електрическият комплект за подготовка за боядисване с ETC EC 150 е в своя собствена категория, когато става дума за манипулиране и мисъл за здравето.

 • Боядисване.
  Повече мобилност. По-чисто работно пространство. По-фин финиш.

  Постигнете перфектен финиш за почти нула време. Комплектът за силен гланц го позволява при всяка система за боядисване и всяка сложност на цветовия тон. Стандартният работен поток позволява безупречен резултат от полиране с минимални усилия.

 • Безопасност.
  Безопасно по пътя към успеха.

  Мястото на сухите и взривоопасни прахове не е в атмосферата, а в огнезабавящия пластмасов контейнер на комплекта за безопасност. Неговият прахоуловител свежда до минимум риска от пожар и експлозия и така проактивно предпазва вашата работилница. Комплектът за безопасност е отличен пример за организация на работното място и обещава с до 30% по-бърза работа.

 • Ремонт на малки участъци.
  Печалба за нула време.

  За 90 минути могат да се случат много неща. Например, пълен ремонт на дребни щети. Като използвате комплекта за поправка на спотове, поправките с размер до 3,5 см могат да се завършват за нула време само с един комплект и един инструмент. Допълнителната работа, генерирана от комплекта за поправка на спотове, естествено увеличава ефикасността и печалбата.


Запознайте се с WARRANTY ол-инклузив

 • Напълно безпроблемен сервиз

  SERVICE ол-инклузив на Festool ви предлага пълноценен и безпроблемен пакет за вашите инструменти*. Така можете да се концентрирате изцяло върху работата си. Защото в сервиза е необходимо повече от просто инструменти.

  * Регистрирайте вашата машина Festool за SERVICE ол-инклузив онлайн в рамките на 30 дни от закупуването и приемете общите условия на услугата. За повече информация относно ограничения и общите условия на услугата, отидете на: FESTOOL WARRANTY ол-инклузив

 • Запознайте се с продуктовата гама

  Можете да намерите повече подробности и каталожни номера на всичките страхотни продукти от Total Automotive Sanding System в каталога.

  Изтеглете каталога

 • Разгледайте информацията на английски за Total Automotive Sanding System

  Важно: Тази връзка ще се отвори в нов раздел и ще ви отведе до страницата за Обединеното кралство на 3M Total Automotive Sanding System. Можете да се върнете към този раздел в браузъра по всяко време, за да разгледате местните ресурси за допълнителна информация.

  3M UK Total Automotive Sanding System

 • Festool Automotive System.

  Повече информация и подробности за Total Automotive Sanding System.

  3M и Festool Automotive Systems образуваха глобално стратегическо сътрудничество, за да обслужват възможно най-добре индустрията за ремонт на автомобили след произшествия. Най-добрите в класа иновативни абразиви на 3M, включително 3M™ Cubitron™ II абразиви, вече се предлагат в съчетание с първокласни инструменти за подготовка на повърхности от Festool Automotive Systems, включително пневматични и електрически шлайфове, циркуляри и резервни шкурки, прахосмукачки и работни станции за подготовка на повърхности, възможности за улавяне на праха и обслужване.