2 Служители на 3М в шивашко ателие
Тук вашите идеи помагат за формиране облика на ежедневието по целия свят.

Какво прави работата в 3M различна

Нашият работен процес е характерен със своята непреклонност пред предизвикателствата. Като една от водещите компании в света разполагаме с най-добрите и надарени кадри, работещи отвъд собственото кариерно развитие – тяхната цел е напредъкът на целия свят.

 • Гора на зазоряване
  Оставете своята следа в света

  В 3M се занимаваме с дейности, които наистина си струват, прилагаме нашия научен подход по начини, които оказват положително влияние върху живота на хората. Устойчивото развитие стои в основата на нашия бизнес модел, включвайки защита на естествените ресурси и изграждане на баланс между икономически, екологични и социални фактори, като в същото време търсим решения на предизвикателства в световен мащаб. Обединява ни една цел: подобряване живота на всеки един човек.

  Бранд

  Устойчиво развитие

  3Mgives

 • Логото на 3М в университета
  Бъдете част от водеща компания

  Тук вие ще бъдете част от световна компания, известна със своята безкомпромисна почтеност. Ние прокарваме пътя напред повече от 114 години благодарение на нашата бързина, склонност към промяна и неизменно етично поведение. Ще откриете вдъхновяващи възможности в сектори на индустрията като здравеопазване, електроника и автомобилна промишленост, изобретявайки технологии, които водят до едно по-опростено, по-безопасно и по-изпълващо ежедневие.

  Срещнете се с нашето ръководство

  Прегледайте финансовите резултати на компанията

 • Главният проектант на 3M
  Работете с най-добрите и способните

  3M представлява огромна смесица от интелигентни и мотивирани хора. В компанията ще откриете култура на приобщаване и ще си сътрудничите с други любопитни и креативни умове. Нашата мащабна палитра от глобални локации, технологии и продукти предоставя много начини за постигане на възнаграждаваща кариера. Предлагаме ви гъвкавост за подпомагане баланса между професионалния и личния живот.

  Научете за нашата култура на многообразие и приобщаване

 • Двама служители на 3M в лаборатория
  Постигнете израстване посредством работа, пълна с предизвикателства

  В 3M въпросът „ами ако“ е начин на живот. За нас всеки един служител е лидер и предоставяме възможност за развитие на всеки етап от вашата кариера. Независимо дали работите в една от нашите лаборатории, офиси, производство или изследователски центрове, ще се учите, растете и ще се занимавате с предизвикателна, плодотворна работа, която ще носи ползи както на вас, така и на 3M. Възможностите пред вас са безкрайни.

  Студенти

  Технологии

 • Двама служители разговарят
  Усилията се отплащат

  3M награждава отличната работа. Ние сме компания от типа „заплащане според резултатите“: колкото повече допринасяте за успеха на 3M, толкова по-голям успех генерирате за себе си. Предлагаме конкурентна основна заплата и променливо стимулиращо заплащане, зависещо от вашата позиция, свързано с индивидуалните резултати и тези на компанията. Предлагаме и широка гама от придобивки и отстъпки, създадени да ви помогнат да живеете по най-добрия начин.

  Придобивки


Тук вашата страст се превръща във ваша цел.

Тук вашата страст се превръща във ваша цел.

Работа в 3M

 • Маркетинг и комуникации

  В компанията ще имате достъп до глобалните пазари и постоянен асортимент от иновативни продукти за популяризиране. Ако сте готови за ресурсите на водеща компания от световен мащаб, но с предприемачески дух на стартъп, разгледайте професионалните възможности в отдел „Маркетинг и комуникации“.

 • Продажби

  Тук винаги ще намерите нови продукти, които да разрешат проблемите на вашите клиенти. Ние сме в постоянен процес на иновация, оказвайки влияние върху почти всяка индустрия, която може да си представите. Открийте повече за професионалните възможности в отдел „Продажби“ на 3M и се възползвайте от достъпа до възможности на световно ниво, които само 3M би могла да ви предостави.

 • Научно-развойна дейност

  С повече от 45 ключови технологии – с непрекъснато нарастване – ние се намираме в предните редици по отношение на иновативния процес в почти всеки сектор на индустрията. В отдел „Научно-развойна дейност“ ще бъдете част от непрекъснат поток от нови идеи, оставайки своя отпечатък върху продуктов асортимент, подобряващ живота на милиони

 • Инженерен сектор: корпоративно ниво

  Инженерите са сърцето на нашия иновативен процес. В 3M нашият ангажимент да се стремим към нови идеи осигурява вашата свобода и подкрепа да използвате нови технологии, да създавате нови материали и решения. С продукти в областта на почти всяка индустрия възможностите в компанията за мотивиране на инженерите нямат аналог.

 • Инженерен сектор: производство/качество

  Тук ще можете да приложите целия си инженерен опит за предоставяне на иновативни, променящи света решения. Ние работим, за да проектираме, рационализираме и подобрим производствения процес, качеството на продуктите и общото удовлетворение.

 • Финанси

  Със своята култура на сътрудничество, насърчаващо лидерство и иновация, не е учудващо, че сме класирани на 15 място в списъка на списание Fortune за „50-те най-уважавани компании“. Ако сте готови да се присъедините към организация, която е успешна вече над 100 години, проучете възможностите, предлагани от отдел „Финанси“ на 3M.

 • Човешки ресурси

  Компанията предоставя иновативни решения от над 100 години – продуктите и материалите, които променят живота на хората по целия свят. Тайната зад нашия прогрес е среда, изпълнена с енергия, където се чува всеки глас и всеки член на екипа е водещ участник със своя принос.

 • Информационни технологии (IT)

  3M представлява нестихващ ресурс от интелигентни и мотивирани хора. В компанията ще откриете култура на приобщаване и ще си сътрудничите с други любопитни и креативни умове. С кариера в 3M ще имате възможност да работите със системи и технологии от световна класа, да предоставяте инициативен бизнес анализ, да напредвате до границите, до които ви отведат вашият талант и инициативност, помагайки ни да трансформираме начина, по който правим бизнес. Ще имате възможност да допринесете за бизнес растежа и устойчивостта, осигурявайки оптимизирани бизнес процеси в световен мащаб, общи глобални данни и работни инструменти и системи от ново поколение. Разгледайте нашите вълнуващи възможности тук.

   

 • Снабдяване и операции

  В нашия отдел „Снабдяване и операции“ на водещо световно ниво ще работите в области като: химични полимери, хартиени опаковки и обшивки, тъкани и влакна, информационни технологии и много други. При нас ще откриете област, съвместима с вашия опит.

 • Верига за доставки

  Работейки като професионалист във веригата за доставки в 3M, ще разберете какво означава вие да задвижите целия процес. Прилагайки принципите на концепцията Lean Six Sigma и непрекъснатото усъвършенстване на процесите, ще се стремите към ефективност, скорост и научен подход. В компанията ще откриете кариерен потенциал, съвместим с мащабите на нашата продуктова гама.

 • Правен отдел

  С фундаментален принос в лидерството, защитата и растежа на 3M глобалният екип от юристи и допълнителен персонал, изграждащ правния отдел на компанията, се намира на челната позиция, където авангардните научни технологии се сблъскват с правната рамка. Тези първокласни професионалисти си партнират един с друг и с компаниите, които съветват и представляват, като в същото време демонстрират и насърчават отдадеността на 3M към най-високите етични стандарти.

Жени пред iPad

Като служител на компанията ще разполагате с отличен пакет от придобивки.

ПАКЕТ ОТ ПРИДОБИВКИ НА 3M