1. България
 2. За автомобили
 3. Ремонт след удар
 4. Ремонт и пребоядисване на автомобили
Ремонт след удар
 • пребоядисване на автомобили

  Ремонт и &
  пребоядисване на автомобили

  Ремонт и &
  пребоядисване на автомобили

Полиране

Нанасяне на боя с PPS™

Прахоуловител

Нанасяне на грунд с Accuspray™

Шлайфане на филер

Маскиране

Нанасяне на кит

Смяна на предно стъкло

Лепене на панели

Защитни покрития

Ремонт на пластмаси

Уплътняване

Шлайфане и грубо шлайфане

Ремонт на купето

Цветово съответствие

Корекции по боята

Лични предпазни средства

Ефективно шлайфане

 • Решенията на 3M за автосервизи правят работата на професионалния автомонтьор по-лесна, по-бърза и по-икономична.

  Продуктите за пребоядисване на 3M помагат на автосервизите да постигнат по-голяма печалба и успех. Успешното изпълнение на работата от първия път е от основно значение за повишаване на производителността и удовлетвореността на клиентите. Всички продукти на 3M са разработени така, че да осигуряват максимална ефективност и с тях да се постигат сигурни резултати.

  3M предлага продукти и дава съвети за извършването на ремонти в автосервизите и при използване на технологията за ремонт SMART. Следвайте нашите подробни указания и вижте нашите видео демонстрации, за да сте сигурни, че използвате правилните продукти и процедури, за да осигурите висококачествени резултати за вашите клиенти.


 • Технологията SMART ремонт е комбинация от икономически ефективни техники и може да се използва, когато размерът на участъка, който трябва да се ремонтира, е не по-голям от лист хартия А4.

 • Методите на 3M за шлайфане и лепене използват най-новите технологии, разработени в тясно сътрудничество с автомобилостроенето за осигуряване на най-модерните и подходящи методи за работа.

 • Материалите на 3M за ремонт на пластмасови части осигуряват решение за запълване на пукнатини, пробиви и скъсвания на пластмасови авточасти – с тях можете да ремонтирате държачи или части, без да чакате да дойде резервната част.

 • Независимо дали предпочитате традиционните китове за ръчно смесване или революционната система за динамично смесване DMS, която спестява време и материали, китовете на 3M са първокласни продукти, които помагат ефикасно да подготвите повърхността и ефективно да нанесете грунда.

 • Решенията за маскиране, които предлагаме, са много подходящи дори и за най-трудните за маскиране места. Защитават от пръски и позволяват да постигнете прецизност при вашата работа в автосервиза. Иновативните продукти на 3M са нещо повече от „просто още един вид ленти” - ние предлагаме решения в областта на маскирането, които опростяват целия процес на боядисване.

 • Инструментите и методите за шлайфане на 3M, основани на иновативни технологии като самозаточващи се абразиви Cubitron™ II и Trizact™, ще ви помогнат всеки път да постигате бързо рязане и имат дълготрайно абразивно действие. Независимо дали става въпрос за груба обработка и оформяне на кита или за фино шлайфане преди нанасяне на горното покритие, абразивните технологии на 3M ви гарантират, че винаги ще постигнете високо качество на повърхността, което е необходимо, за да преминете към следващата стъпка в процеса на пребоядисване.

 • Като се започне от продукти за подобряване на състоянието на камерата за боядисване като системата за улавяне на прах на 3M и се стигне до нововъведения като системата за подготовка на боя PPS™ и най-новата система Accuspray™, 3M предлага широка гама от решения за пръскане на грунд и боя, включително инструменти и процеси, които ви помагат да постигнете лесно и сигурно цветово съответствие.

 • От заглаждане до полиране, работата с продуктите 3M ви гарантира, че имате правилния продукт, необходим за постигане на висококачествен гланц. Като се започне от иновативните инструменти за отстраняване на дефекти по боята, решенията на 3M за автосервизи ви помагат лесно да постигнете идеален гланц с помощта на цветово кодираните системи за полиране и заглаждане - идеални за професионален автосервиз!

 • Предпазете себе си и своя екип от потенциално вредните пръски боя, прах и шум. 3M ви помага да намерите подходящите ЛПС (лични предпазни средства) за вашите нужди.

 • Пълна система за шлайфане на автомобила

  3M и Festool Automotive Systems започнаха глобално стратегическо сътрудничество, за да осигурят най-добро обслужване на автосервизите. Най-добрите иновативни абразивни продукти на 3M като абразивите 3M™ Cubitron™ II сега се предлагат заедно с първокласните инструменти за подготовка на повърхността на Festool Automotive Systems като пневматични и електрически шлайф машини, системи за полиране и подложки, вакуумни устройства и работни станции за подготовка на повърхността, прохоотвеждащи системи и аксесоари.