Ремонт след удар
Полиране и гланциране на автомобила

Полиране и гланциране на автомобила

 • Уникалните процеси и продукти на 3M за отстраняване на дефекти по боята ви помагат да постигнете перфектните резултати за вашите клиенти.
  Независимо дали трябва да отстраните повърхностни дефекти или просто искате да постигнете перфектния блясък - нашият лесен за следване процес на смесване, при който се използват цветови кодове, осигурява отличен резултат, само чрез няколко стъпки.

  За да постигнете перфектния гланц за вашите клиенти, е важно да използвате правилния процес и метод на нанасяне на лаковите покрития и да се придържате към препоръките на производителя на боята!

  Съвременните лакови покрития са много чувствителни към условията на сушене, като от правилната употреба и сушене зависи лекотата на процеса на довършване и общото качество на постигнатия резултат.


 • Корекции по боята

  Без значение колко опит имате в боядисването или колко чист е въздухът в камерата за боядисване, понякога е необходимо отстраняване на дефекти по боята.

  С технологиите и продуктите на 3M, разработени така, че да отговарят на вашите нужди, прашинки под боята, вадички или дефекти тип “портокалова кора” могат да бъдат отстранени с минимално усилие и се осигурява възможно най-бърз и ефикасен цялостен процес на заглаждане и завършване.

 • Заглаждане и полиране

  Използвайте цветово кодираната система за полиране 3M Perfect-it™, за да получите повърхност със силен блясък и без дефекти. Продуктите са разработени така, че се допълват взаимно, а цветовото кодиране гарантира, че се използва правилният продукт с подходящата гъбичка, така че да се постигнат най-добри резултати.

  Забележка: За този процес на полиране се препоръчва употребата на продукти за професионална употреба за новонанесени лакови покрития. За остарели / захабени повърхности продуктите от серията 3M Грижа за автомобила са по-подходящи.

 • Оформяне на детайли и грижа за автомобила

  Независимо дали работите върху възстановяването на вътрешния или външния облик на автомобила, продуктите от серията 3M Грижа за автомобила са лесни за употреба, подходящи и за възстановяване до идеален блясък на вече захабени лакови покрития.