Ремонт след удар

3M Perfect-it цветово кодирана система за полиране

3M Грижа за автомобила

 • Възстановете и защитете външния вид с гамата продукти за грижа за автомобила.

  От бързо почистване със сапун за автомобили до най-добрата обработка на финалния финиш, всеки един от продуктите ни върши прекрасна професионална работа. Но те, разбира се, могат да бъдат използвани независимо, за да отговарят на вашите нужди и на наличното време.

  Продукти, които професионалистите предпочитат ... вече са на разположение и тук.

3M™ Система за отстраняване на драскотини 39071


 • Ремонт на малки и средни драскотини с 3M™ система за отстраняване на надрасквания 39071. Тази система за отстраняване на надраскване е идеална за използване при светлинно окисляване, вихри и други драскотини.

Абразивна технология 3M™ Trizact™


 • Повредената боя можете да възстановите с абразивната технология 3M™ Trizact™. За най-добри резултати използвайте с комплект приставка за бормашина.

3M™ Система за възстановяване на стъклата ан фаровете


 • Система за възстановяване на стъклата на фаровете 3M™ е бързо и ефективно решение, което възстановява яснотата на фаровете ви от пожълтяване до пълна прозрачност. Тази система за възстановяване подобрява качеството на светлинния лъч.

  Тя е идеален пълен комплект за евтини ремонти - инструкциите стъпка по стъпка са включени, така че дори и начинаещите да могат сами да завършат работата. Ускорете ремонтите, като монтирате абразивния диск върху мандрел (не е включена в комплекта), за да използвате гъба или други аксесоари.

Комплект за ремонт на кожена и пластмасова тапицерия 3M™ 08579


 • Комплект за ремонт на кожена и пластмасова тапицерия 3M™ 08579

  3M™ Комплект за ремонт на кожена и пластмасова тапицерия 08579 се използва за отстраняване на изгаряния и драскотини по кожената и пластмасовата тапицерия на автомобила. Този ремонтен комплект съдържа цветни смеси и лепила заедно с подробни инструкции и ръководства за съответствие на цветове. За да получите най-добри резултати, вижте инструкциите за употреба.