Ремонт след удар
Нанасяне на кит при пребоядисване

Нанасяне на кит при пребоядисване

  • Независимо дали за нанасяне на кит ще изберете иновативната система за динамично смесване на 3M или предпочитате традиционните китове за ръчно смесване от кутия или картуша, 3M предлага широка гама от първокласни китове, чрез които може да постигнете отлично висококачествено възстановяване на повърхностите.


  • DMS

    Иновативната система за динамично смесване, разработена от 3M, революционизира нанасянето на китове за автомобили - не е необходимо ръчно смесване на кита, позволява по-бързо нанасяне директно в ремонтирания участък, остават значително по-малко дупчици, намалява необходимостта от повторна работа и отпадъците, като така се оптимизира процесът на пребоядисване.

  • Нанасяне на кит и гланц

    Ако изберете първокласните китове на 3M, вие ще работите с висококачествени продукти, разработени с добре балансирани свойства, които позволяват да възстановите първоначалното състояние на повърхността на автомобила. Употребата на качествени продукти се отплаща с по-бързи и по-надеждни работни процеси, чрез които се постигат изключително добри резултати.