Ремонт след удар
Нанасяне на боя и грунд за пребоядисване

Нанасяне на боя и грунд при пребоядисване

 • Заедно с нововъведения като системата за подготовка на боята PPS™ и по-новата система Accuspray™, може да се каже, че 3M има широка гама от решения за нанасянето на грунд и боя чрез пръскане.

  Иновативните решения за цветово съответствие като 3M™ PPS™ фолио за цветово съответствие и лампата за проверка на цвета ви помагат да откриете точния цвят и нюанс и предотвратят скъпа допълнителна обработка.

  Системите за нанасяне на боя на 3M са предпочитани от много професионални автосервизи за подготовка и нанасяне на грунд, както и за смесване, съответствие и нанасяне на основно и лаково покритие.

  За още по-голяма чистота при боядисване използвайте системата за защита с прахоуловител на 3M, с която се работи лесно и която защитава камерата за боядисване. Тя привлича замърсяванията от въздуха на камерата за боядисване и позволява да се постигне по-голяма чистота при боядисването и да се сведат до минимум довършителните работи.


 • Грундиране за пребоядисване с пистолети Accuspray™

  Революционният дизайн на системата пистолети за грундиране 3M Accuspray™ HVLP осигурява гланц като на първокласен HVLP (голям обем ниско налягане) пистолет за грундиране, но на по-ниска цена. Благодарение на сменяемата пулверизираща дюза, всеки път, когато използвате нова дюза за еднократна употреба пръскането е като с чисто нов пистолет.

 • Защита на камерата за боядисване с прахоуловител

  3M използва проста концепция за защита на повърхностите и я революционизира, така че да ви улесни при процеса на боядисване. 3M™ Система за защита с прахоуловител не само осигурява идеална защита на повърхността, но е и авангардна иновация, която улавя прах, замърсявания и нежелани капчици боя благодарение на уникалната нетъкана структура.

 • Система за нанасяне на боя с PPS™

  3M Система за подготовка на боята значително повишава производителността при грундиране и боядисване. Затворената система с пликче за еднократна употреба позволява директно смесване и съхранение на неизползваната боя, ако е необходимо. Времето за почистване и употребата на разтворители са сведени до минимум, особено ако се използва с пистолетната система 3M Accuspray™ (само за грунд). 

 • Лампа за проверка на цвета

  3M PPS™ Лампа за проверка на цвета ви помага да откриете точния цвят и нюанс преди пръскане, като по този начин необходимостта от допълнителна обработка се свежда до абсолютен минимум.