Ремонт след удар
 • Нашето обещание за поддръжка

  От най-ранните си дни, когато създава първите шлифовъчни абразиви, 3M е пионер в поредица от технологии, които днес позволяват на професионалния сервиз да изпълнява всеки аспект на авторепаратурната дейност с пълното доверие, което е синоним на марките на 3M.

  Днес марки на 3M като WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-It™ и много други се ползват с доверие от хиляди сервизи - те осигуряват по-бърза работ, по-голяма издръжливост и спестяват допълнителна обработка.

  3M е пионер в откриването на нови и ефективни отговори на нарастващите изисквания на съвременните системи за боядисване и техники за ремонт. Иновации като наградените фини абразиви Trizact™ и революционната системаза подготовка на боя на 3M доказват непрекъснатия стремеж на 3M за въвеждане на ефективни решения за всяка фаза на пребоядисване.

  Широко следпродажбено обслужване на 3M; за над 600 продукта се предлагат техническа помощ и консултации, обучение за производителност и рентабилност, както и консултации за здравословни и безопасни условия на труд.

  Свържете се с нас днес и член на нашия екип за обслужване на клиенти ще бъде на разположение, за да обсъдите необходимото за вашия автосервиз..