1. 3М България
  2. 3M Продукти и решения за търговски обекти

3M Продукти и решения за търговски обекти

Поглед от въздуха от самолет
Мощни решения за повишаване влиянието на вашия бранд.
Вижте продуктите от категория Търговски решения

Продукти и решения за търговски обекти

Възползвайте се от нашето конкурентно предимство.

Нашият бизнес подкрепя вашия бизнес. Ние предоставяме цялостни решения от Буенос Айрес до Пекин, за да можете да осигурите безопасност и експертиза за своите клиенти. Пазим вашите съоръжения по-чисти. Вашите служители в по-голяма безопасност. Вашия бранд по-запомнящ се.


Продукти и решения за търговски обекти

Вижте всички Продукти и решения за търговски обекти
  • Възползвайте се от нашето конкурентно предимство.

    Нашият бизнес подкрепя вашия бизнес. Ние предоставяме цялостни решения от Буенос Айрес до Пекин, за да можете да осигурите безопасност и последователност за своите клиенти. Пазим вашите съоръжения по-чисти. Вашите служители в по-голяма безопасност. Вашия бранд по-запомнящ се. Нашите технологии предоставят възможности на вашия бизнес, за да можете да защитите съоръжението си, вашите служители и вашата репутация.


Иновация в действие

Иновация в действие


Относно Продукти и решения за търговски обекти

  • В 3M сме експерти в това да ви помогнем да осъзнаете мощта и потенциала на вашия бранд. Ние си партнираме със специалисти по поддръжката, за да разработим решения по отношение на грижата за подовите настилки, чистенето, графиките и безопасността, от които се нуждаете, за да предоставите висококачествен опит от най-висша степен на вашите клиенти. Нашите гъби, абразивни средства за почистване и мопове за почистване на под ви помагат да осигурите блестяща настилка и чистота в кухнята във възможно най-голяма степен. Нашите падове за полиране, ленти против подхлъзване и кърпи за прах поддържат чисто новата визия на вашата офис сграда или училище. А изтривалките и антихлъзгащите технологии на 3М ви помагат да защитите вашите служители и репутация.