1. 3М България
 2. 3M Продукти и решения за търговски обекти

3M Продукти и решения за търговски обекти

Поглед от въздуха от самолет
Мощни решения за повишаване влиянието на вашия бранд.
Вижте продуктите от категория Търговски решения

Продукти и решения за търговски обекти

Възползвайте се от нашето конкурентно предимство.

Нашият бизнес подкрепя вашия бизнес. Ние предоставяме цялостни решения от Буенос Айрес до Пекин, за да можете да осигурите безопасност и експертиза за своите клиенти. Пазим вашите съоръжения по-чисти. Вашите служители в по-голяма безопасност. Вашия бранд по-запомнящ се.


Продукти и решения за търговски обекти

Вижте всички Продукти и решения за търговски обекти
 • Възползвайте се от нашето конкурентно предимство.

  Нашият бизнес подкрепя вашия бизнес. Ние предоставяме цялостни решения от Буенос Айрес до Пекин, за да можете да осигурите безопасност и последователност за своите клиенти. Пазим вашите съоръжения по-чисти. Вашите служители в по-голяма безопасност. Вашия бранд по-запомнящ се. Нашите технологии предоставят възможности на вашия бизнес, за да можете да защитите съоръжението си, вашите служители и вашата репутация.


Иновация в действие

 • March 13, 2015

  По-добрата вода означава по-добър бизнес.

  Системата 3M™ ScaleGard™ HP намалява натрупването на примеси и минерали, за да осигури вода с високо качество, както и за да има по-малко посещения до сервиза за кухненско оборудване.

  March 13, 2015
 • March 13, 2015

  Контролирайте всяка ситуация.

  Продуктите 3M™ Gripping Material увеличават теглителната сила, намаляват приплъзването и подобряват силата на захващане при широка гама от приложения – от пневматични чукове до терапевтично медицинско оборудване.

  March 13, 2015
 • March 13, 2015

  Последната стъпка при предпазване на вашия ценен товар.

  Лента за запечатване на кашони Scotch® Box Sealing Tape. адхезивна сила и ефективност, за да можете да бъдете сигурни, че вашият продукт достига до клиентите по желания от вас начин.

  March 13, 2015
 • March 13, 2015

  Изкуството на устойчива грижа за твърди подови настилки.

  3M разполага с пълна гама от продукти за грижа за твърди подови настилки, които спомагат за подобряване на ефективността и устойчивостта, както и за намаляване на разходите за труд.

  March 13, 2015

Иновация в действие


Относно Продукти и решения за търговски обекти

 • В 3M сме експерти в това да ви помогнем да осъзнаете мощта и потенциала на вашия бранд. Ние си партнираме със специалисти по поддръжката, за да разработим решения по отношение на грижата за подовите настилки, чистенето, графиките и безопасността, от които се нуждаете, за да предоставите висококачествен опит от най-висша степен на вашите клиенти. Нашите гъби, абразивни средства за почистване и мопове за почистване на под ви помагат да осигурите блестяща настилка и чистота в кухнята във възможно най-голяма степен. Нашите падове за полиране, ленти против подхлъзване и кърпи за прах поддържат чисто новата визия на вашата офис сграда или училище. А изтривалките и антихлъзгащите технологии на 3М ви помагат да защитите вашите служители и репутация.