1. 3M Комуникации

3M Комуникации

webLoaded = "false"
  • На 4 Юни, 2018 година, 3М обяви, че е приключила продажбата на отдела, обслужващ Комуникационни пазари към Corning Incorporated. Продуктите за защита от атмосферни влияния и филмите за покриване на антени са изключени от продажбата и преминават към отдел Електронни пазари на 3M. 3М ще продължи да поддържа този сайт по време на преходния период. След този това ще бъдете пренасочени към страницата на Corning.
Комуникационна кула
Предприемаме по-големи стъпки, за да ви помогнем да направите света по-малък.
Вижте продуктите от категория Комуникации

Комуникации

Възползвайте се от нашето конкурентно предимство.

3M е световен лидер в създаването на един по-свързан свят. От FTH до безжична връзка в помещенията, ние свързваме продукти, хора и компании, като впрягаме силата на повече от 45 технологични платформи, за да създаваме ориентирани към клиента иновативни решения. В тази бързо променяща се индустрия нашите технологии променят начина, по който се проектират, инсталират и поддържат мрежи. Накъдето и да е насочена вашата мрежа, ние можем да помогнем.


 

  • Подобряване на мрежите, разширяване на връзките по света.

    Тъй като нашият свят става все по-взаимосвързан, ние се нуждаем от комуникационни решения, които са още по-надеждни, ефективни и глобални. Днес се нуждаем от решения, които решават комуникационните проблеми на бъдещето. 3M прави точно това. Нашите оптични конектори и изолационни обвивки подпомагат по-бързата инсталация на мрежата. муфи подпомагат по-бързата инсталация на мрежата. Mодерните ни адхезиви улесняват реновирането на съществуващи сгради с широколентови услуги. От кулата за GSM клетка, устойчива на климатични въздействия, до центрове за защита на жизненоважни данни с възможност за ползване на по-малко вода при пожарогасене – нашите технологии променят начина, по който се проектират, инсталират, защитават и поддържат мрежите, като 3M подобрява локалните и глобалните комуникационни мрежи от днес за утре. Накъдето и да е насочена вашата мрежа, ние можем да помогнем.

 


Иновация в действие

Иновация в действие


Относно Комуникации

  • В 3M сме експерти в това да помогнем на вашия бизнес да създаде един по-свързан свят. Заедно изграждаме системи, които обединяват хората – от оптични влакна и разпределителни табла до FTTH решения и кабели. В условия на бързо променяща се индустрия ние осигуряваме глобална мрежа от производство, дистрибуция и технологични познания, за да ускорим предаването на видеоизображения в реално време, за да укрепим безжичните кули и да улесним комуникацията на строителните обекти.

Последвайте ни
Посочените по-горе брандове са търговски марки на 3M.
Промяна на местоположението
България - български