1. 3M Комуникации

3M Комуникации

Комуникационна кула
Предприемаме по-големи стъпки, за да ви помогнем да направите света по-малък.
Вижте продуктите от категория Комуникации

Комуникации

Възползвайте се от нашето конкурентно предимство.

3M е световен лидер в създаването на един по-свързан свят. От FTH до безжична връзка в помещенията, ние свързваме продукти, хора и компании, като впрягаме силата на повече от 45 технологични платформи, за да създаваме ориентирани към клиента иновативни решения. В тази бързо променяща се индустрия нашите технологии променят начина, по който се проектират, инсталират и поддържат мрежи. Накъдето и да е насочена вашата мрежа, ние можем да помогнем.


 

  • Подобряване на мрежите, разширяване на връзките по света.

    Тъй като нашият свят става все по-взаимосвързан, ние се нуждаем от комуникационни решения, които са още по-надеждни, ефективни и глобални. Днес се нуждаем от решения, които решават комуникационните проблеми на бъдещето. 3M прави точно това. Нашите оптични конектори и изолационни обвивки подпомагат по-бързата инсталация на мрежата. муфи подпомагат по-бързата инсталация на мрежата. Mодерните ни адхезиви улесняват реновирането на съществуващи сгради с широколентови услуги. От кулата за GSM клетка, устойчива на климатични въздействия, до центрове за защита на жизненоважни данни с възможност за ползване на по-малко вода при пожарогасене – нашите технологии променят начина, по който се проектират, инсталират, защитават и поддържат мрежите, като 3M подобрява локалните и глобалните комуникационни мрежи от днес за утре. Накъдето и да е насочена вашата мрежа, ние можем да помогнем.

 


Иновация в действие

Иновация в действие


Относно Комуникации

  • В 3M сме експерти в това да помогнем на вашия бизнес да създаде един по-свързан свят. Заедно изграждаме системи, които обединяват хората – от оптични влакна и разпределителни табла до FTTH решения и кабели. В условия на бързо променяща се индустрия ние осигуряваме глобална мрежа от производство, дистрибуция и технологични познания, за да ускорим предаването на видеоизображения в реално време, за да укрепим безжичните кули и да улесним комуникацията на строителните обекти.

Последвайте ни
Посочените по-горе брандове са търговски марки на 3M.