• 3M представя възстановителен материал чрез едно нанасяне с подобрена естетика

April 01, 2017

webLoaded = "false"

Едностъпково поставяне за бързи и лесни естетични резултати

• ST. PAUL‚ Minn. – ((1 април 2017 г.) - Според експертите по управление на практиката една от водещите причини, поради които пациентите ще напуснат стоматологична практика, е, че рядко се спазват графиците. 3M разпознава неконтролируемите променливи в графика на зъболекаря, поради което технологиите на 3М се съсредоточават върху онези области, които могат да бъдат контролирани, като например използването на новия 3M™ Filtek™ One Bulk Fill Restorative. Използвани за възстановявания в дисталната област, тези технологии позволяват бързо и лесно поставяне в една стъпка с подобрена естетика - постигане на ефективни клинични резултати, които помагат на зъболекарите да спазват графика.

"Композитите за възстановявания в една стъпка стават популярни през последните години поради тяхната простота и скорост; често "по-бързо, по-лесно" идва за сметка на естетиката ", казва Ерик Венцел, световен лидер в бизнеса за директния реставрационен бизнес на 3М за орална грижа. "С въвеждането на Filtek One Bulk Fill Restorative, 3M дава на денталните професионалисти възможност за просто поставяне в една стъпка, без да се компрометира естетиката."

Проектирани за дисталната област, уникалните оптични свойства и подобрената непрозрачност на Filtek One Bulk Fill Restorative позволяват простотата на едностепенното натоварване - до 5 мм - с подобрена естетика. Тези подобрения са резултат от по-нататъшното развитие на нанотехнологията на 3M, което позволява по-интелигентно управление на непрозрачността и дълбочината на фотополимеризация. С уникалната технология на 3M за управление на Smart Contrast Ratio технологията Filtek One Bulk Fill Restorative има повишена непрозрачност без да намалява дълбочината на полимеризация.

В твърдено състояние Filtek One Bulk Fill Restorative има по-голяма непрозрачност в сравнение с другите материали, дори сравнени с някои универсални композити. Предлага се в пет нюанса, няма нужда от наслояване или скъпи устройства за дозиранне.

Заедно с Filtek One Bulk Fill Restorative, 3M предлага адхезиви, фотополимерни лампи, полиращи маттериали и препарати за предпазване. Тези решения са предназначени да работят заедно, за да помогнат на специалистите по дентална медицина да практикуват по-ефективно и да планират времето в календара си.

За повече информация относно новата 3M Filtek One Bulk Fill Restorative посетете www.3M.com/FiltekOne

За 3М орална грижа

3M Oral Care насърчава ученето през целия живот чрез изобретателни решения, които помагат на професионалистите в областта на денталните грижи да постигнат по-голям клиничен, професионален и личен успех. Научете повече на 3M.com/dental (dental) или 3M.com/ortho (ортодонтия).

За 3М

В 3М ние прилагаме науката в съвместни начини за подобряване на живота всеки ден. С продажби от 32 милиарда долара, нашите 90 000 служители се свързват с клиенти по целия свят. Научете повече за творческите решения на 3M за проблемите в света на www.3M.com или на Twitter @3M или @3MNewsroom.

3M и Filtek са търговски марки на 3M. Използва се с лиценз в Канада. © 3M 2016. Всички права запазени.

От:
      3М Орална грижа