1. 3М България
  2. 3M Електроника

3M Електроника

Жена, която използва таблет в център за данни.
Днес ви помагаме да изграждате устройства, които утре ще движат света.
Вижте продуктите от категория Електроника

Електроника

Променяме начина, по който живеем, иновация след иновация.

От клиентското обслужване и авиацията до хирургическите процедури, светът продължава да се превръща във все по-автоматизирано място. Софтуерът и електрониката заемат челното място в тази революция. В 3M сме отдадени на създаването на продукти, които подобряват не само електрониката, с която разполагаме днес, но и способност да модернизираме и усъвършенстваме технологията на утрешния ден.


 

  • Променяме начина, по който живеем, иновация след иновация.

    От клиентското обслужване и авиацията до хирургическите процедури, светът продължава да се превръща във все по-автоматизирано място. Софтуерът и електрониката заемат челното място в тази революция. В 3M сме отдадени на създаването на продукти, които подобряват не само електрониката, с която разполагаме днес, но и самата ни способност да модернизираме и усъвършенстваме технологията на утрешния ден. Независимо дали правят така, че дисплеят на вашето мобилно устройство да е по-ясен и по-ярък, или ви помагат да сте сигурни в продължителните експлоатационни качества на критичните системи в извънредни ситуации, Ние въвеждаме нови продукти на пазара и помагаме за тяхното приложение в следващото поколение електроника.


Иновация в действие

Иновация в действие


Относно продукти за приложение в Електрониката

  • Експертизата на 3М ви помага да развиете идеите, които задвижват бъдещето. От проектори и слушалки до проводими ленти и решения за охлаждане на центрове за обработка на данни, 3М ви помага да управлявате разходите си и да решавате проблеми. Светлоотразителните ни покрития помагат за подобряване яркостта на вашите продукти. А течностите Novec™ допринасят за охлаждането на устройствата, а така и за повишаване на надеждността. Ангажирани сме да ви помагаме!