1. 3М България
  2. 3M Здравеопазване

3M Здравеопазване

медицинско изпускане във въздуха
Продуктите, на които можете да разчитате, за пациентите, които разчитат на вас.
Вижте продуктите от категория Здравеопазване

Здравеопазване

Намаляване на сложността, преоткриване на процеса на доставка – за да можете да се фокусирате върху това, което е най-важно.

Здравеопазването се развива бързо. Начините на реимбурсиране се променят. Пациентите имат по-строги изисквания. Възникват нови модели за предоставяне на грижи. 3M разбира предизвикателствата, пред които сте изправени, и се стреми да улесни работата ви с надеждни и качествени продукти и решения. Ние ви помагаме да обслужвате повече пациенти при по-ниски разходи, докато подобрявате цялостното здраве. Това прави възможно развитието на здравеопазването.


 

  • Намаляване на сложността, преоткриване на процеса на доставка – за да можете да се фокусирате върху това, което е най-важно.

    Здравеопазването се развива бързо. Начините на реимбурсиране се променят. Пациентите имат по-строги изисквания. Възникват нови модели за предоставяне на грижи. Ние разбираме предизвикателствата, пред които сте изправени, и се стремим да улесним работата ви с надеждни и качествени продукти и решения. Медицински продукти, които помагат за предотвратяването на инфекции и подобряване на лечението. Решения, свързани с грижата за устата, които улесняват процедурите и подобряват резултатите. Автоманизирани решения, които предоставят точната информация на точните хора, точно когато се нуждаят от нея. Продуктите на 3M ви предоставят възможноста да обслужвате повече пациенти при по-ниски разходи, докато подобрявате цялостното здраве. Това прави възможно развитието на здравеопазването.

 


Иновация в действие

Иновация в действие


3М Продукти за Здравеопазване

  • В 3M сме експерти в това да ви помагаме да се концентрирате върху това, което е най-важно: пациента. Ние целим да улесним работата ви и да подобрим резултатите ви – от стетоскопи и хирургически маски до стоматологични материали и медицинско оборудване. Нашите решения, свързани с грижа за раните, ви помагат да отговорите на очакванията на вашите пациенти, а медицинското оборудване и технологиите на 3М за безопасност на храните помагат за постигане на желаните резултати.