1. 3М България
 2. 3M Здравеопазване
 3. Изпробвайте Pentamix™
3M Здравеопазване
Изпробвайте Pentamix™!

Изпробвайте Pentamix™!


3M Ви носи професионален, клиничен и персонален успех с Pentamix Lite. Предлагаме Ви безплатно изпробване на уреда ни за автоматично смесване на отпечатък.

Моля, изпълнете стъпките по-долу и продължете към електронния формуляр, за да се регистрирате за безплатно изпробване. Ще Ви посетим и ще Ви покажем накратко как да използвате продуктите ни.
 

ОПИТАЙТЕ БЕЗ РИСКОВЕ

Стъпка 1 – Гледайте видеоклипа и научете повече за уреда за автоматично смесване Pentamix™ Lite и материалите на 3M за отпечатъкС уникалния си шарнирен дизайн уредът за автоматично смесване Pentamix™ Lite изисква минимално пространство в изправено положение на готовност и се помества по компактен начин.

Благодарение на ниското тегло и ергономичната си ръкохватка при необходимост уредът може също така лесно да се пренася от едно работно място на друго. Просто поставете в контакта, включете и започнете да смесвате.

 • Предимства на автоматичното смесване

  - Възпроизводимо качество на сместа без празнини
  - Лесна и интуитивна работа
  - По-голяма производителност
  - Хигиенична и чиста среда


Материал за отпечатък Imprint™ 4 VPSМатериалът за отпечатък Imprint 4 VPS осигурява за практиката Ви бързина чрез най-краткото предлагано на пазара време за интраорално втвърдяване, контрол чрез същото продължително време за работа и прецизност чрез изключителната си хидрофилност..

Научете повече


Стъпка 2 – Научете за изпробването на Pentamix™ Lite


Първоначален пробен период

Купете един (1) пълнител с материал за отпечатък Penta, един (1) пълнител с материал за отпечатък Wash и една (1) опаковка накрайници за смесване Penta – червени и изпробвайте за 15 дни един (1) уред за смесване Pentamix Lite на препоръчителна от производителя цена (MSRP) 1 600 лева без допълнително заплащане. В никакъв случай не сте длъжни да купувате уреда за смесване Pentamix Lite и ако не сте доволни от него, можете да го върнете безплатно до 45 дни след първоначалната покупка.

Офертата е валидна от 1 септември 2017 г. до 30 ноември 2017 г.

Можете да върнете само Pentamix™ Lite и това трябва да стане към 3M ESPE. Материалите от тази промоция не подлежат на връщане освен когато не са отворени. Връщането на материалите трябва да е съгласувано с упълномощен дистрибутор на 3M ESPE.

Допълнителен ангажимент за закупуване

Ако сте доволни от уреда за смесване Pentamix Lite, можете да го задържите БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ, като купите седем (7) допълнителни, отговарящи на изискванията пълнителя за отпечатък Penta, една (1) опаковка накрайници за смесване Penta и три (3) пълнителя с материал за отпечатък Wash в срок до 30 ДНИ след 15-дневния пробен период.* Всички допълнителни поръчки на пълнители Penta трябва станат чрез упълномощения дистрибутор на 3M ESPE.

Офертата е валидна от 1 септември 2017 г. до 30 ноември 2017 г.

*2-седмичният пробен период започва да тече в деня на покупката. Вижте брошурата за още подробности.


Стъпка 3 – Изпробвайте Pentamix™ Lite още днес


Попълнете електронния формуляр за поръчка по-долу.

Попълнете онлайн формуляра за изпробване на Pentamix Lite. Скоро след това с Вас ще се свърже представител на 3M, за да уговорите посещението и изпробването.


Изпробвайте Pentamix™ Lite

Попълнете формуляра по-долу, като предоставите информация за връзка с Вас. Също така е много важно да отговорите на въпросите, защото това ще помогне за по-доброто Ви обслужване, докато изпробвате Pentamix.

Всички полета са задължителни освен означените като полета по избор. • Използваме тази информация само за да удовлетворим заявката Ви, освен ако по-горе не е посочено друго. За пълни подробности, моля, вижте правилата ни за поверителност .

 • ИЗПРАЩАНЕ
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.