3M Индустрия

Прецизно оформени зърна. Ползвате ги за да свършите работата си по-бързо.

3M™ Cubitron™ II поддържа супер остри връхчета, които режат изключително бързо с по-лек натиск.

Фибър дисковете, дисковете за шлайфане и рязане 3M™ Cubitron™ II представят най-добрито решения от 3M в трудни задачи като скосяване, отстраняване на повърхностни слоеве и заравняване на заварки. Тези дискове са лесни за ползване, не загряват третирания участък и отстраняват същото количество материал с по-малък натиск. Добри са за вашите работници, подходящи са за вашия бизнес.

Кликнете тук за мостра 3M™ Cubitron™


Характеристики на продукта

Електростатично ориентираните триъгълни зърна режат по-бързо.

 • Vydrží až dvakrát déle
  Два пъти по-бързо

  Електростатично ориентирано абразивно зърно под формата на пирамида за по-бързо рязане.

 • Работи по-равномерно, животът на диска е по-дълъг
  Работи по-равномерно, животът на диска е по-дълъг

  Дискът е идеален за заравняване на повърхности, като последна стъпка на шлифоване преди нанасяне на покрития или по време на подготовка преди финишна обработка. Всяко от връхчета в модифицираното абразивно зърно се самоотчува в процеса на работа за да поддържа непрекъснато остра режеща повърхност, което прави рязането по-равномерно и удължава живота на диска.

 • По-слаб натиск при рязане, с което се постигна превъзходен резултат
  По-слаб натиск при рязане, с което се постигна превъзходен резултат

  Резултатът е, че работниците могат да шлайфат по-бързо и да обработят повече детайли с един диск с по-малко мускулно натоварване и умора.


Научете повече за технологията 3M™ Cubitron™ II

Вижте разликата с пирамидалните минерали, които се "самозаточват"

3M<sup>TM</sup> Cubitron<sup>TM</sup> II Teknolojisi

С десетилетия опит в областта на керамичните, абразивните и микрорепликационни технологии, 3M дава нов имидж на абразивите с продуктите 3M™ Cubitron™ II. Тайната се крие в революционната технология за прецизно оформяне на керамични зърна, създадена от 3М. С износването си пирамидално оформеното зърно непрекъснато се отчупва, за да образува остри връхчета, които се плъзгат през метала, износват се равномерно и осигуряват изключително дълъг живот и постоянство, независимо от оказания натиск. Това позволява на фибър дисковете, дисковете за шлайфане и рязане 3M™ Cubitron™ II да работят при по-ниска повърхностна температура и да работят дълго след като обикновените абразиви са вече затъпени, износени, излъскани и захвърлени.Попълвайки полетата по-долу, Вие се съгласявате наш колега да се свърже с Вас, за да получите безплатната мостра

 • Информацията, която предоставяте в този формуляр за контакт, ще бъде използвана, за да отговорим на вашата заявка и както е описано по-подробно в нашата Декларация за поверителност в интернет.

  Имайте предвид, че тази информация (включително оригиналния и последващия отговор) може да бъде прехвърлена на сървър, разположен в САЩ, за съхранение и статистика. Ако не сте съгласни с това използване на личните ви данни, моля, не използвайте системата Свържете се с нас.

 • Изпрати
Благодарим, че се свързахте с 3M.


Нашата цел е да отговорим на вашето искане в рамките на 24 часа. Някои въпроси, обаче може да се нуждаят от допълнително проучване, за да предоставим адекватен отговор.


Информация за продукта

3M™ Cubitron™ II Продукти

Вижте всички абразивни продукти 3M™