Приложения на 3М продуктите за металообработка

Разгледайте Приложенията, при които 3M може да окаже съдействие в подобряване на Вашето металообработващо производство.

 • Продукти за закрепване
  Продукти за закрепване

  Здраво закрепване проектирано да издържи! От подобрена визия до по-добър резултат, практичност и по-кратки срокове за сглобяване, решенията за закрепване на 3M могат да подпомогнат постигането на по-високо качество и по-конкурентоспособен продукт на пазара.

 • Лепене
  Лепене

  От подобрена визия до по-добър резултат, практичност и по-кратки срокове за сглобяване, решенията за лепене на 3M могат да подпомогнат постигането на по-високо качество и по-конкурентоспособен продукт на пазара.

 • Заглушаване
  Заглушаване

  Тишината е звукът на качеството. Ако за Вас характеристиките на даден продукт като заглушаване на вибрациите и контрол над шума са важни, то тогава е време да оцените акустичните решения на 3M.

 • Зачистване/Заобляне
  Зачистване/Заобляне

  Отстраняване на грапавини и остри ръбове, появяващи се върху металните части след пробиване, рязане и обработване. 3M предлага широка гама от абразиви за зачистване, с които нито една грапавина няма да бъде пропусната.

 • Крепежни елементи
  Крепежни елементи

  Обмислете наново своя дизайн и разхлабете винтовете. Крепежните решения на 3M са устойчиви, но същевременно лесни за подмяна, като с тях могат да се заменят винтовете, болтовете и нитовете във Вашите проекти.

 • Повърхностни покрития - финиш
  Повърхностни покрития - финиш

  Загладете металните повърхности, запазвайки непокътната геометрията на отделните части. Постигайки баланс между здравина и финес, 3M предлага голямо разнообразие от абразивни продукти за повърхностни покрития на металите и техническа керамика, за да ви помогнат да постигнете гладко преливане, подготовка и перфектен резултат.

 • Шлайфане
  Шлайфане

  Бързо премахвайте повърхностния слой метал и заглаждайте заваръчните шевове. Оформете отделните части, за да отговорите на проектните изисквания. 3M предлага широка гама от решения, включително накрайници/дюзи, ламелни и фибър дискове, привеждайки във форма обработените части.

 • Ръчно шлайфане
  Ръчно шлайфане

  От стандартното шлайфане и подготовката на повърхности до всекидневната поддръжка – понякога автоматичните инструменти не могат да достигнат до труднодостъпни участъци от повърхността. Удобни и отговарящи на изискванията, абразивите на 3M предоставят решения за най-тесните ъгли.

 • Автоматични шлайф инструменти
  Автоматични шлайф инструменти

  От заглаждане на заваръчни шевове до леки корекции по повърхностните покрития автоматичният шлайф инструмент разчита на своята здравина и финес за необходимите резултати. 3M предлага широка гама от инструменти и абразиви като ъглошлайфи и линейни шлайф машини, проектирани да дават резултат на всеки етап от металообработващия процес.