мъж шлифова метал в тръба

Вашата работилница. Нашите абразиви

Изпробвайте най-новите ни продукти и вижте какво могат да направят за Вашата работилница абразивите на 3M от световна класа.

ЗАЯВКА ЗА МОСТРА

Свършете своята работа с абразиви на 3M от световна класа

Ако желаете да повишите нивото на работилницата си, доверете се на абразивите на 3M. Продуктите ни са изработени на базата на революционни технологии, като прецизно оформеното зърно от 3M и удобните нетъкани нишки, и осигуряват производителност, която Вашите оператори ще усетят в ръцете си и ще видят върху метала.


Запознайте се с най-новите ни продукти

Винаги търсите най-новото и най-доброто. Затова ние постоянно въвеждаме иновации, за да Ви осигурим това, от което се нуждаете. Независимо дали става въпрос за издръжлив шлифовъчен диск, или ламелен диск, фибърдиск с висока скорост на работа, отрезен диск, или най-добрия продукт за подготовка на повърхности, ние разполагаме с това, което търсите.


ъглошлайф с диск, шлифоващ метал, създава искри
Свържете се с нас.

Искаме да Ви помогнем да решите кои промишлени абразивни продукти са най-подходящи за Вашето приложение. Експерт по абразивите на 3M ще се свърже с Вас, за да се погрижи да изберете продукта, който Ви е необходим, за да свършите добре работата си.

ЗАПИТВАНЕ КЪМ ЕКСПЕРТ