Ламелен диск 769F на 3M™, шлайфащ заварка

Производителност и стойност

Изберете ламелния диск 769F на 3M™


НОВ ламелен диск 769F на 3M™

 • Най-новото попълнение в гамата ламелни дискове на 3M Ви осигурява първокласен абразив на добра цена. Ламелният диск 769F на 3M™ е с прецизно оформено зърно на 3M за дълъг експлоатационен живот и по-бързо отнемане на материала в сравнение с конвенционалните ламелни дискове с алуминиев оксид/циркониев диоксид. Заявете мостра, за да изпробвате лично тази ненадмината комбинация от производителност и стойност.


Ламелният диск, който търсите

Ако търсите неуловимата комбинация от производителност и стойност, считайте, че търсенето Ви е приключило. Ламелният диск 769F на 3M™ е на добра цена, без да прави компромис с производителността, благодарение на технологията на прецизно оформеното зърно на 3M.

 • Продуктова гама 769F

  С прецизно оформеното зърно от 3M и здравата полиестерна основа, ламелният диск 769F на 3M™ е издръжлив и устойчив при високонатоварени приложения като скосяване, шлайфане на заварки и почистване на ръбове. Наред с това, благодарение на финиша, който оставя, той е чудесен избор за среднонатоварени приложения, като матиране и подготовка на повърхността.


Вградена универсалност за приложения

В повечето работилници ламелният диск е най-универсалният абразив. Ламелният диск 769F на 3M™ осигурява пълната универсалност, която очаквате от своите ламелни дискове – той е лесен за използване и покрива широк диапазон приложения. Но има една значителна разлика: той превъзхожда конкуренцията както по отношение на работата, така и относно бюджета Ви.

 • Скосяване на метален ръб с ламелен диск
  Скосяване

  Скосяването може да е трудно за повечето ламелни дискове. Но новият ламелен диск 769F на 3M™ е готов да приеме предизвикателството. Полиестерната му основа е устойчива при високонатоварени условия, а прецизно оформеното зърно от 3M прорязва метала без прегряване или притъпяване. Резултатът е перфектно скосен ръб, готов за заваряване.

 • Почистване на метал с ламелен диск
  Почистване

  След отрязването на даден детайл по ръбовете му често остават остри метални стружки. Можете бързо да изпълните стъпката по почистване, без да повредите детайла. Прецизно оформеното зърно от 3M на ламелния диск 769F на 3M™ премахва острите метални стружки с лекота. Ще имате чист детайл, готов за следващата стъпка.

 • Шлайфане на заварка с ламелен диск
  Шлайфане на заварки

  За шлайфане на заварка с ламелен диск Ви трябва подходящата комбинация от минерал и основа. Ламелният диск 769F на 3M™ осигурява тази комбинация. Прецизно оформеното зърно от 3M реже бързо и е издръжливо благодарение на свойството да отчупва нови остри ръбчета. Основата се износва равномерно и постоянно разкрива нов, остър минерал, за да продължи рязането.


Имате нужда от бързина?
Имате нужда от бързина?

Ако се нуждаете от още по-висока скорост на отнемане на материала, опитайте абразивите Cubitron™ на 3M™.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ