1. 3М България
  2. 3M Минно дело, петрол и газ

3M Минно дело, петрол и газ

Рафинерия и химически завод
Задълбаваме в търсенето на начини, които да ви помогнат да задържите бизнеса си на върха.
Вижте всички продукти от категория Минно дело, петрол и газ

Минно дело, петрол и газ

Подобряваме производителността, предпазваме бизнеса – за да сте пред вашите конкуренти.

Разбираме работата при трудни условия в сурови и отдалечени географски райони. Извличането на минерали е в нашето ДНК.Използваме задълбочени и доказани в практиката познания в иновативни решения, за да спомогнем на вашето развитие.


 

  • Подобряваме производителността, предпазваме бизнеса – бъдете пред вашите конкуренти.

    Разбираме работата при трудни условия в сурови и отдалечени географски райони; извличането на минерали е в нашето ДНК. (Минното дело е нашето второ „М“.) Използваме своите задълбочени познания в индустрията и трудно извоювания експертен опит, за да ги използваме в максимална степен в иновативни решения, които могат да бъдат използвани, за да спомогнат ускоряването на вашето развитие. Нашите познания за минното дело, получени от първа ръка, както и предизвикателствата, свързани с петрола и газта, ни помагат да развиваме продуктите и услугите, които предпазват вашите активи, работници, приходи и околната среда за години напред: Вземете например микроскопичните стъклени мехурчета – добавка, която прави полимерните пеноматериали толкова устойчиви, че те могат да издържат на смазващото налягане на петролните кладенци в дълбокия океан; или светлоотразителните ни материали, проектирани да подобрят видимостта на работниците в слабо осветена среда; или нашите пречистващи системи за аминен газ, които гарантират подобрена ефективност, като същевременно помагат за предпазването на технологичното оборудване и намаляването на разходите за поддръжка. Следващото поколение оборудване за минно дело, петрол и газ е тук, а с 3M можете да сте сигурни, че сте пред останалите.

 


Иновация в действие

Иновация в действие


За минно дело, петрол и газ в 3M

  • В 3M работим за развитието на индустрията. Започнахме като минно предприятие преди повече от 100 години. Днес помагаме на клиентите да повишат познанията си относно технологиите за извличане, транспортиране, производство и обезопасяване за авангардните им приложения в минното дело, петрола и газта в целия свят. Чрез решенията за безопасност на работното място, с помощта на които се предпазват служителите при използване на технологии за сондиране и рафиниране, ние помагаме на предприятията от минната промишленост да извлекат най-много от своите ресурси.