трима медицински специалисти, гледащи в монитор на компютър

Търсачка за инструкция за употреба

Инструкции за употреба (ИУ)

3M се стреми да улесни работата ви с надеждни, качествени продукти, подкрепени с цялостно обучение, документация и клинична, техническа и клиентска поддръжка.

Нашият регулаторен портал ви дава възможност* лесно да намирате инструкции за употреба (ИУ) за продукти и материали на 3M Health Care.

Допълнителна информация като декларация за съответствие (DoC) и сертификати също са на разположение за избрани продукти.

  • Лаптоп на бял фон, показващ началната страница на търсачката за ИУ 3M и стетоскоп Littmann до него.

    За достъп до документите ИУ на 3M щракнете върху бутона по-долу. Нашият регулаторен портал ще се отвори в нов прозорец на браузъра.

    Ще можете да търсите конкретните ИУ на вашия продукт, като използвате търсене на свободен текст или като разглеждате различни категории.

    ИУ и допълнителното съдържание, например DoC и сертификати, могат да се преглеждат директно или да се изтеглят за по-късна употреба.

    КЪМ ТЪРСАЧКАТА НА 3M ЗА ИУ 


Нуждаете се от допълнителна помощ?

Ще ви помогнем! За допълнителна поддръжка се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.


  • * Информацията на уебсайта на търсачката за ИУ е предназначена за здравни специалисти. Пациентите трябва да се консултират със своите доставчици на здравни услуги относно своите специфични медицински състояния и лечения, както и с информацията, предоставена на сайта, включително рисковете и предимствата на някои продукти и услуги, които могат да бъдат обсъдени на този сайт. Документите може да бъдат преразгледани, затова се обърнете към уеб страницата на търсачката за ИУ за най-актуалната версия към момента на използване. Обърнете внимание, че търсенето на номер на продукт не води непременно до правилната версия на ИУ за вашия конкретен продукт. ИУ, намерени чрез този подход, трябва да се използват само с информационна цел и не трябва да се използват като заместител на действителното етикетиране на продукта.