Find-a-Doc Програма

 

 

Регистрирайте се, за да бъдете включени в инструмента 3M Orthodontist Locator за пациенти. Популяризирайте офиса си, увеличете видимостта си и стигнете до повече пациенти, които търсят ортодонт онлайн. Улеснете потенциалните си пациенти да се свързват с вас по телефона, електронната поща или социалните медии .

 

 

Внимателно прочетете настоящите Условия за ползване, преди да използвате формуляра по-долу.

1. Вашето съгласие. Чрез предоставянето на лична информация за вашата практика на нас, вие давате съгласието си за събирането, използването и разкриването на вашата лична информация, както е описано в 3M "Find-a-Doc". Ако не сте съгласни със събирането, използването и разкриването на личната си информация, описана в настоящите Общи условия, не използвайте формуляра по-долу.

2. Ограничения при събирането, използването и разкриването на лична информация. 3M събира тази информация, за да събере списък на практикуващите, които ще бъдат търсени от потенциални пациенти, които се интересуват от продуктите на 3М. Предоставяйки личната си информация, вие давате съгласието си 3М да публикува информацията на уебсайта, достъпна за пациентите и други лица за търсене. Като част от тази програма 3М ще използва само данните, предвидени в настоящите Условия за ползване, и в съответствие с Декларацията за поверителност на 3М.

3. Достъп до или премахване на лична информация. Можете да преглеждате, поправяте, актуализирате или премахвате личната информация, която ни предоставяте, като се свържете с 3М чрез формуляра по-долу.

3М си запазва правото да прекрати програмата за търсене Find-a-Doc или участието на лекар в програмата без предизвестие. Тъй като това е незадължителна и безплатна програма, 3M се отказва от всички гаранции и не носи никаква отговорност във връзка с тази програма.


Актуализирайте данните в съществуващата позиция Find-a-doc

Включена ли е Вашата практика вече в нашата програма Find-a-Doc? Ако е така, моля, изпратете ни съобщение и ни уведомете кое съдържание да актуализирате.


Изпратете ни съобщение

Благодарим ви за интереса към 3M. За да ни помогнете да управляваме и да отговорим ефективно на Вашето запитване, ние учтиво Ви молим да предоставите ключова информация, включително Вашите данни за контакт. Информацията, която предоставяте, ще бъде използвана за отговор на вашата заявка по имейл или телефон от представител на 3M или един от нашите упълномощени бизнес партньори, с които бихме могли да споделим вашата лична информация в съответствие с политиката за поверителност на 3M.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Изпращане на съобщение

Благодарим ви, че се свързахте с 3M

Получихме вашето съобщение и сега разглеждаме запитването ви
Наш представител ще се свърже с вас по телефона или имейл

An error occurred.