Find-a-Doc Програма

 

 

Регистрирайте се, за да бъдете включени в инструмента 3M Orthodontist Locator за пациенти. Популяризирайте офиса си, увеличете видимостта си и стигнете до повече пациенти, които търсят ортодонт онлайн. Улеснете потенциалните си пациенти да се свързват с вас по телефона, електронната поща или социалните медии .

 

 

Внимателно прочетете настоящите Условия за ползване, преди да използвате формуляра по-долу.

1. Вашето съгласие. Чрез предоставянето на лична информация за вашата практика на нас, вие давате съгласието си за събирането, използването и разкриването на вашата лична информация, както е описано в 3M "Find-a-Doc". Ако не сте съгласни със събирането, използването и разкриването на личната си информация, описана в настоящите Общи условия, не използвайте формуляра по-долу.

2. Ограничения при събирането, използването и разкриването на лична информация. 3M събира тази информация, за да събере списък на практикуващите, които ще бъдат търсени от потенциални пациенти, които се интересуват от продуктите на 3М. Предоставяйки личната си информация, вие давате съгласието си 3М да публикува информацията на уебсайта, достъпна за пациентите и други лица за търсене. Като част от тази програма 3М ще използва само данните, предвидени в настоящите Условия за ползване, и в съответствие с Декларацията за поверителност на 3М.

3. Достъп до или премахване на лична информация. Можете да преглеждате, поправяте, актуализирате или премахвате личната информация, която ни предоставяте, като се свържете с 3М чрез формуляра по-долу.

3М си запазва правото да прекрати програмата за търсене Find-a-Doc или участието на лекар в програмата без предизвестие. Тъй като това е незадължителна и безплатна програма, 3M се отказва от всички гаранции и не носи никаква отговорност във връзка с тази програма.


Актуализирайте данните в съществуващата позиция Find-a-doc

Включена ли е Вашата практика вече в нашата програма Find-a-Doc? Ако е така, моля, изпратете ни съобщение и ни уведомете кое съдържание да актуализирате.


Find-a-Doc РегистрацияВсички полета са задължителни, освен ако не е посочено друго. За да регистрирате повече от две местоположения на Вашата практика, моля попълнете допълнителните форми.


  • Въведете информацията за Вашата практика

  •  Clarity™ ADVANCED Clear Braces
     Incognito™ Hidden Braces

  • Въведете второ местоположение на Вашата практика, ако е необходимо. За да регистрирате повече от две местоположения на Вашата практика, моля попълнете допълнителните форми.

  •  
  • Избирайки полето по-долу, давам съгласието си да получавам новини, реклами, проучвания и информация за промоции и оферти от 3М България и нейните свързани дружества чрез електронна поща, поща, електронен информационен бюлетин, телефон и др. (както е описано тук). Потвърждавам, че моите лични данни ще бъдат обработени от 3М България и нейните свързани дружества в съответствие с Политиката за поверителност на 3M и че личните ми данни ще бъдат прехвърлени, съхранявани и/или обработени от 3М и трети страни, в държави извън Европейския съюз, но винаги при строги задължения за поверителност и сигурност.

  • ИЗПРАТИ