Ortho Perspectives Innova

3M ортодонтски новини, информация и казуси

Orthodontic Perspectives Innova е в своята 23-та година на непрекъснато публикуване, предоставяйки новини и информация за индустрията на професионалистите в областта на ортодонтията. Този брой включва автори от цял свят, споделящи случаи, които показват лечение с естетични керамични брекети Clarity™ ADVANCED и Incognito™ Lingual Brackets, 3M™ самолигиращи брекети и коректори Forsus™ Клас II.

Включени са и новини за разширяването на уникалния APC™ Flash Free-Adhesive на 3M, вече на разположение на 7x7 в множество апликационни системи. Също така ще намерите 3M новини за продукта, съвети за лечение и важни дати за предстоящи образователни възможности.


Vol. XXIII, No. 2 – Глобално издание

Свалете пълната версия на списанието Innova Magazine (PDF)

Октомври 2016

 • Джеймс Ингебранд, 3М

  В 3М Орална грижа, разбирането как можем да ви помогнем да постигнете успех е от първостепенно значение във всичко, което правим, от продуктите, които развиваме до услугите, които предоставяме.

 • Д-р Чъкс-Асени

  Известният клиник и преподавател д-р Хосе Чакъс-Асени, Севиля, Испания, споделя своя опит с Correctors Forsus ™ Клас II в интервю за 3M Oral Care.

 • Д-р Патрис Пелерин

  Д-р Пелерин показва, че нископрофилните керамични брекети Clarity™ ADVANCED могат да намалят неудобството от използването на керамични брекети при случаи на дълбока захапка без удължаване на времето за лечение.

 • Д-р Анооп Сондхи

  Д-р Сондхи описва ефикасното лечение на асиметричен случай клас II Div 2, използвайки слабите сили на SmartClip ™ и Clarity ™ SL3 Brackets и постоянната сила на Forsus™ Correctors.

 • Д-р Рикардо Мореска

  Д-р Мореска намира подобрена ефективност за третиране на Клас II, използвайки самостоятелно лигиращи брекети Clarity ™ SL и Correctors Forsus™ в случай на дълбока захапка.

 • Д-р Шиничири Нарита

  Д-р Нарита представя система, която позволява ефективно дистално движение на кучешките зъби в началото на лечението, използвайки ефективността на пасивните самолигиращи се брекети на 3М.

 • Комбинирането на най-добрата естетика в класа и несравнимата ефективност води до естетична система от клас II, която дава на пациентите красива усмивка по време на лечението.

 • Изследване на ортодонти в Западна Европа разкрива широко признание за високото качество, естетиката и ефективността на керамичните брекети Clarity™ ADVANCED.


Предстоящи събития и дати за 3М Ортодонтия

Отбележете във Вашия календар тези образователни възможности от 3М.