1. 3M Транспорт

3M Транспорт

Пътна инфраструктура на Токио, Япония
По-безопасни, по-бързи и по-лесни начини, които продължават да движат света напред.
Вижте продуктите от категория Транспорт

Транспорт

Движим света напред.

По въздух, вода или земя. От товарни кораби до скутери. Имаме иновативна роля в по-ефикасното изграждане на по-безопасни, удобни, атрактивни, устойчиви и съобразени с екологичните изисквания начини на транспортиране. Независимо дали хващате влак, или летите над 10 000 метра височина. В света на транспорта може да разчитате на 3M, за да се движите напред.


   

  • Движим света напред.

   Където и да отидете, по какъвто и начин да стигнете – по въздух, вода или суша, от товарни кораби до скутери - ще откриете 3М в света на транспорта.

   3М спомага за ефикасното изграждане на по-безопасни, удобни, атрактивни, устойчиви и съобразени с екологичните изисквания начини на транспортиране – независимо дали хващате влак, или летите над 10 000 метра височина. В 3M винаги проучваме нови начини, с които да помогнем на производителите, транспортъорите и пътниците да постигнат целите си с решения, които се простират от различни видове дизайн до ежедневни операции и дестинации – от защитни повърхности до уплътнители, звукоизолация до управление на теглото, а дори и проводими и контактни области.

   


  Иновация в действие

  • March 13, 2015

   Запазете топлината. Спете по-добре. Шофирайте по-безопасно.

   Уникалните микрофибри в 3M™ Thinsulate™ Insulation улавят топлия въздух вътре и задържат студения въздух навън, за да могат шофьорите на камиони на дълги разстояния да се наспят по-добре през нощта.

   March 13, 2015
  • March 13, 2015

   Намаляване на стреса за конете. (И за вас.)

   Нитовете и болтовете могат да предизвикат неприятни вибрации в цялото ремарке за превоз на коне. Но лентата 3M™ VHB™ Tape е достатъчно силна, за да придържа ремаркето и да поглъща вибрациите от пътя за осигуряване на едно по-гладко пътуване навсякъде.

   March 13, 2015
  • March 13, 2015

   Може ли увереността да се отразява?

   Ние смятаме, че може. Отразяващите листове 3M™ Diamond Grade™ DG3 правят пътните знаци по-ярки и по-ясни. По този начин водачите могат да видят посоките и предупрежденията по-бързо и по-ясно.

   March 13, 2015
  • March 13, 2015

   Изваждането добавя към спестяванията.

   Пълнителите 3M™ Void Filler, адхезивите 3M™ Scotch-Weld™ Paste Adhesive и уплътнителите Light-Weight Polysulfide Sealant намаляват теглото на самолетите, като увеличават ефективността в максимална степен, свеждат разходите до минимум и подобряват устойчивостта.

   March 13, 2015

  Иновация в действие


  Относно продукти от категория Транспорт

  • В 3M сме експерти в това да ви помагаме да свържете всичко в едно цяло, като усъвършенстваме продуктите, условията за безопасност и системите, които работят безпроблемно заедно. От уплътнители и лепила до решения за електронно събиране на пътните такси и системи за управление на паркингите -ние знаем, че интегрираните системи помагат за по-леко и по-безопасно извършване на ежедневните ви дейности.