Защита на слуха в два режима, която се адаптира към Вашата среда

Защита на слуха в два режима, която се адаптира към Вашата среда

Тапи за уши в два режима 3M™ E-A-R™

Днешната динамика на работната сила изисква все по-висока гъвкавост. Това е истинско предизвикателство за служителите в отдела за здраве и безопасност, но там 3М прилага своя опит в защитата на слуха, за да го разреши.

В новите тапи за уши с превключване 3M™ E-A-R™ гъвкавостта е предвидена, така че можете да превключвате между обичайната защита на слуха и защита, която предлага по-добра ситуативна информираност, като Ви дава възможност да комуникирате с колегите и да чувате сигнали за потенциална опасност и предупреждение, като например движещи се назад превозни средства.


 • Оптимална пригодност към Вашите уши

  Оптимална пригодност към Вашите уши

  С патентован мек фиксатор, който държи тапите в ушите при изпълнение на дейностите, и три размера ушни накрайници за различни ушни канали, тапите за уши с превключване 3M™ E-A-R™ са изгодна възможност за по-добро прилягане.

  Освен това, тези тапи за уши са преминали проверка EAR-Fit, така че можете да сте сигурни, че осигурявате най-добрата защита на слуха на Вашите работници за техните условия.


Ресурси

 • Как работят?
  Как работят?

  Изтеглете тази брошура, за да видите колко лесно се превключва между двата режима и колко сте защитени при внезапен шум, като в същото време оставате информирани за ситуацията.

 • Видеоклип
  Видеоклип

  Научете повече за уникалните ползи от иновативния ISL филтър и научете кога да превключвате между режимите, така че да оптимизирате Вашата производителност.

 • Преминали през проверка за пригодност
  Преминали през проверка за пригодност

  Проверката за пригодност премахва догадките при управление на съответствието чрез намиране на персонален коефициент на затихване


Продуктов каталог

 • Тапи за уши в два режима 3M™ E-A-R™
  Тапи за уши в два режима 3M™ E-A-R™