Когато безопасността е поставена на карта, промяната е от решаващо значение

Когато безопасността е поставена на карта, промяната е от решаващо значение

ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

Филтри за органични изпарения с индикатор на експлоатационния срок 3M™, серия 6000i

С гордост представяме филтрите за органични изпарения на 3M™ с индикатор за експлоатационен срок на 3M™. Само в 3М тези иновативни и лесни за употреба филтри имат индикатор за край на експлоатационния срок (ESLI), който помага на потребителите да определят кога да сменят филтъра в съответната среда.*

 • Обикновена индикаторна лента
  Обикновена индикаторна лента

  В съответната среда * лентата се променя и помага на потребителите да определят кога да сменят филтъра. Самозалепващ се етикет предпазва индикатора от пръски и замърсяване.

  Вижте как работи >

 • Оптимизиране на употребата на филтъра
  Оптимизиране на употребата на филтъра

  Вместо общ график за смяна за всички работници, индикаторът позволява филтрите, които се използват в съответните среди, да се сменят според отделните работни часове, нива на излагане, модели на дишане и условия на средата.

 • Увереност в защитата
  Увереност в защитата

  Индикаторът на експлоатационния срок на 3М допринася за спокойствието като допълнение към Вашия текущ график за смяна и, в някои случаи, заменя Вашата текуща практика.

  Подходящ ли е индикаторът за моята среда? >


 • С помощта на индикатора

  индикаторът на експлоатационния срок на 3М може да се използва като допълнение към текущия график за смяна на филтъра. Вие трябва да сменяте филтъра си на редовни интервали по график или когато се посочва от ESLI, което настъпи първо. В някои случаи можете да използвате ESLI като основен начин за определяне на смяната на филтъра, като промените Вашия текущ начин за смяна по график. За да разберете дали индикаторът за експлоатационен срок на 3М може да се използва като основен начин за определяне на графика Ви за смяна на филтъра:

 • 1) Проследете излагането, за да определите количествено нивата на излагане на органичните изпарения на Вашето работно място.

 • 2) Въведете резултатите от проследяването в софтуера за избор и експлоатационен срок. Ако ESLI не е приложим като основен метод, той може да се използва като допълващо средство на Вашия текущ график за смяна на филтъра.


*Вижте инструкциите за потребителя за серия 6000i или софтуера за избор на експлоатационен срок ,за да определите дали тези филтри са подходящи за Вашата работна среда.


Видеоклипове


Информация за продукта