Светлоотражателен материал

Светлоотражателен материал

Създаване на по-безопасен свят

 • Представяне на продукти със светлоотражателни ленти и материали 3M™ Scotchlite™

  Блясъкът на среброто не е еднакъв! Ненадминато качество и разнообразие плюс лесен достъп до светлоотражателно облекло, доставяно от нашите партньори. Светлоотражателни материи, ленти за пренос, ленти, облекло с висока видимост и специални светлоотражателни материали и мастила.


Продуктов каталог

 • Светлоотражателни тъкани
  Светлоотражателни тъкани

  Светлоотражателните тъкани са предназначени за употреба при облеклото за безопасност, както и в спортното и всекидневното облекло. Освен това, флуоресцентните цветни материи подобряват видимостта през деня и при слаба осветеност. Светлоотражателен материал Scotchlite – тъканите са съставени от широкоъгълни светлоотражателни лещи, прикрепени към различни основи от издръжлив плат. Те лесно се пришиват към други материи и могат да се избродират или да се отпечатат чрез ситопечат като платки и емблеми. Тъканите могат да се режат на ръка, да се щанцоват, да се разцепват или да се режат на гилотина.

 • Светлоотражателни ленти за пренос
  Светлоотражателни ленти за пренос

  Светлоотражателни материали 3M™ Scotchlite™ – лентите за пренос са предназначени за употреба при облеклото за безопасност, както и в спортното и всекидневното облекло. Светлоотражателен материал Scotchlite – лентите за пренос са съставени от широкоъгълни светлоотражателни лещи, прикрепени към термично лепило. Те са идеални за емблеми, платки, лога и етикети с различна форма, размер, числа и букви и често се използват за непрекъснати ламинирани первази и тръби.

 • Светлоотражателни материали със силен блясък
  Светлоотражателни материали със силен блясък

  Светлоотражателен материал 3M™ Scotchlite™ – продуктите със силен блясък са предназначени за употреба при облекло за безопасност и при правилна употреба подобряват видимостта на потребителя през нощта или при ниска осветеност при осветяване от фарове. Светлоотражателен материал Scotchlite – продуктите със силен блясък се състоят от силно светлоотражателни микропризми, поставени върху гъвкав, лъскав и UV-стабилизиран полимерен филм.

 • Светлоотражателна лента
  Светлоотражателна лента

  Светлоотражателен материал 3M™ Scotchlite™ – светлоотражателна лента/самозалепващо фолио, чувствително на натиск (PSA) са съставени от широкоъгълни светлоотражателни лещи, прикрепени върху лепило. Те лесно се нанасят върху твърда основа – просто обелете и залепете. PSA фолиото може да се реже на ръка, да се щанцова или сече, както и да се отпечатва чрез ситопечат. Постоянното залепване към дрехи, които се перат обаче, не се препоръчва. Маркировъчното фолио е PSA фолио с допълнителна тъкан за употреба при шлемове и твърди повърхнини.

 • Специални светлоотражателни материали и мастила
  Специални светлоотражателни материали и мастила

  Светлоотражателните продукти за потребителски решения Scotchlite™ на 3M™ са предназначени за употреба в спортното и всекидневно облекло за потребителския пазар. Продуктите се състоят от широкоъгълни светлоотражателни лещи и се предлагат като ленти за пренос, фолио за обувки и тъкани. Предлага се и мастило за ситопечат.

Глобална дизайнерска лаборатория

 • Международни лабораторни услуги: Дизайн за видимост

  Международни лабораторни услуги: Дизайн за видимост

  Измерете ефективността на Вашето светлоотражателно облекло, преди да го пуснете в производство. Светлоотражателният материал 3M™ Scotchlite™ е великолепен начин за проектиране на продукти, които повишават видимостта на този, който ги носи! Нека нашите възможности в експертизата, изпитването, научните изследвания и разработването да работят за Вас. Нашият екип от експерти ще Ви помага при:

  – Избор на продукт
  – Модификации в дизайна
  – Сравняване на дизайна
  – Изпитване на ефективността
  – Съответствие с нормативните изисквания
  – Насоки за разполагане на 360° видимост


Видеоклипове


Допълнителни ресурси

Защо светлоотражателен материал на 3М?

 • Технология

  Доверете се на оригинала.

  • Технологията на светлоотражателния материал 3M™ Scotchlite™ е по-развита от всякога. Чрез нея хиляди малки стъклени перли, комплектувани плътно заедно, отразяват падащата светлина обратно към източника на светлина.
   Светлоотражателният материал 3M™ Scotchlite™ се е доказал изключително добре в работното и защитното облекло. От Вас зависи как ще включите светлоотражателния материал 3M™ Scotchlite™ в производствения процес на Вашата компания и как още ще подобрите всеки един от Вашите висококачествени продукти.
  • Ние непрекъснато повишаваме информираността за светлоотражателния материал с марката 3M™ Scotchlite™ в дългосрочен план и, едновременно с това, осигуряваме повишено търсене на работно и защитно облекло със светлоотражателен материал 3M™ Scotchlite™. Използвайте силата на търговската марка и във Вашето общуване. Ние предлагаме активна подкрепа и осигуряваме всички необходими инструменти. Не правете компромиси – доверете се на лидера на пазара и извлечете максималното от сътрудничеството в полза на Вашата компания.
  • ·· Информираност за търговската марка
   ·· Постоянно високо качество на продуктите
   ·· Научни изследвания и разработки в САЩ и Германия
   ·· Цялостен опит в работното облекло с висока видимост
   ·· Експертни съвети относно стандартите и разпоредбите
   ·· Опитно и цялостно обслужване на продуктите

 • Видимо решение

  Чрез непрекъснати иновации ние пускаме нови продукти на пазара, включително възможности за промишлено измиване и забавяне на горенето.

  Понастоящем нашата продуктова гама включва над 50 различни продукта, което означава, че можем да предложим правилен светлоотражателен материал с марката 3M™ Scotchlite™ за всяко приложение.


Светлоотражателен материал от 3М

Светлоотражателните материали 3M™ Scotchlite™ съчетават разнообразие и функционалност на базата на технологията на обратното отразяване. Материалите се поддържат лесно. Съществуват множество креативни начини за тяхната употреба.

Те лесно се пришиват към други материи и могат да се избродират или да се отпечатат чрез ситопечат като платки и емблеми. Тъканите могат да се режат на ръка, да се щанцоват, да се разцепват или да се режат на гилотина.