Нови и препоръчани лични предпазни средства на 3М

Нови и препоръчани ЛПС

Изделия, които работят толкова усилено, колкото и Вие.

Нови и препоръчани лични предпазни средства на 3М

3М Ви дава увереност и сила да защитите Вашия свят.

3М е в челните редици на продуктовите иновации при решенията за лични предпазни средства (ЛПС). Тази страница съдържа нашите най-нови изделия и услуги за защита на здравето и безопасността на работниците.

 • Тапи за уши в два режима 3M™ E-A-R™

  Иновативен и икономически ефективен нов продукт от 3М, който предлага защита на слуха с два режима и може да се адаптира лесно към работната среда на потребителя

 • Слушалки 3M™ PELTOR™ ProTac™ III

  Имате две големи причини да защитите слуха си – Вашите уши. Слушалките 3M™ PELTOR™ ProTac™ III с функция за регулиране според нивото за външно слушане Ви помагат да се съсредоточите върху работата си и да комуникирате с колегите си в шумна среда, без да сваляте слуховата защита. Стереовръзката Ви позволява да слушате и по-добре да определяте посоката на алармите, предупредителните викове или звука от движещите се назад превозни средства.

 • Слушалки 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro

  Новите слушалки WorkTunes™ Pro позволяват лесно включване на любимата Ви музика в работния ден. Ако работите в шумна среда, имате причина да изберете слушалки, които не само защитават слуха Ви, но и осигуряват комфорт на ушите. Не можете да сте безразлични към слушалките, ако те предлагат функции, които сте нетърпеливи да използвате. Музиката има този ефект

 • Респиратор за частици серия 9300+ на 3M™ Aura™

  Определяне на нови стандарти за комфорт и удобство. Респираторите за частици от серията 9300+ на 3M Aura са следващ етап от еволюцията на удобната дихателна защита.

 • Филтри за органични изпарения с индикатор на експлоатационния срок 3M™, серия 6000i

  Само в 3М тези иновативни и лесни за употреба филтри имат индикатор за край на експлоатационния срок (ESLI), който помага на потребителите да определят кога да сменят филтъра.

 • Турбосистема за принудително подаване на въздух 3M™ Versaflo™ TR-600

  Съвременна технология и подобрено качество на дихателната безопасност с принудително подаване на въздух, Вашият защитен свят се разширява и е по-добър от всякога.

 • Турбосистема за принудително подаване на въздух 3M™ Versaflo™ TR-603E-ASB за среда със замърсяване от азбест

  Предназначени за справяне с азбеста и среди с намалено замърсяване, TR603E-ASB осигуряват цялата защита, от която имате нужда.

 • Покритие за лещи против запотяване 3M™ Scotchgard™

  Технология против запотяване. Прилага се, за да помогне на работниците да виждат по-ясно за по-дълго време.

 • Топлоустойчив съвместим шлем G3501

  Високи температури, метални искри и пръски. При работа, където не можете да си позволите компромис с безопасността и комфорта на Вашите работници.

 • Комплект автоматично затъмняващ се филтър Speedglas™ 9100XXi на 3M™

  Вижте света в по-реалистични цветове и детайли. Автоматичното затъмняване Ви помага да заварявате, да шлифовате и да видите резултата от работата си.

 • Последвайте ни
  Промяна на местоположението
  България - български